مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی :

مقاله گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۵۳ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: گزارش یک مورد کیست هیداتید لگنی با ادم اندام تحتانی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیست هیداتید
مقاله اکینوکوکوس گرانولوزوس
مقاله لگن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری هیداتید یک عفونت انگلی ناشی از مرحله لاروی کرم پهن سگ سانان (اکینوکوکوس گرانولوزوس) در انسان (میزبان واسط اتفاقی) می باشد. انسان در اثر خوردن آب یا سبزیجات آلوده به تخم کرم، مبتلا می شود. محل های شایع درگیری در انسان به ترتیب کبد و ریه ها است. درگیری نواحی دور دست نظیر لگن از تظاهرات بسیار نادر این بیماری محسوب می شود، لذا در این مقاله به معرفی یک مورد کیست هیداتید لگنی با تظاهرات ناشایع پرداخته می شود.
معرفی بیمار: بیمار مرد ۷۵ ساله ایست که در حدود ۴ ماه قبل به دلیل تورم اندام تحتانی چپ با تشخیص احتمالیDVT بستری شده است. پس از آن بیمار دچار دردهای شکمی ژنرالیزه با برتری در ناحیه LLQ شده که همراه با ضعف، بی حالی و کاهش اشتها بوده است. در سونوگرافی و سی تی اسکن لگن، توده کیستیک در طرف چپ لگن گزارش شد که مطرح کننده کیست هیداتید بوده است. سرانجام پس از تایید سرولوژیک، بیمار با تشخیص کیست هیداتید لگنی تحت عمل جراحی قرار گرفت و پاتولوژی کیست خارج شده نیز موید این تشخیص بوده است.
نتیجه گیری: حفره لگنی محل شایعی برای کیست هیداتید نمی باشد. در مقالات معدودی که از کیست های لگنی منتشر شده است، علایمی همچون دردهای شکمی، تکرر ادراری، کاهش جریان ادراری، احتباس ادراری، دردهای رادیکولر اندام تحتانی یا افتادگی پا ثانویه به اثر فشاری بر روی مثانه و شبکه عصبی لومبوساکرال گزارش سده است. در این بیمار کیست هیداتید لگنی باعث یافته های ناشایعی همچون تورم اندام تحتانی چپ و درد شکمی به علت اثر فشاری بر روی عروق لنفاوی و ارگان های مجاور شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.