مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی :

مقاله تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در سلامت کار ایران از صفحه ۳۱ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: تجزیه و تحلیل حالات نقص تجهیزات فرایندی در یک صنعت شیمیایی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چگونگی وقوع نقص و تجزیه و تحلیل اثرات آن (FMEA)
مقاله ایمنی
مقاله شیرین سازی گاز طبیعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بمنظور پیشگیری از وقوع حوادث بالقوه و ارتقا سطح ایمنی در فرایندهای شیمیایی، مدیریت سیستماتیک ایمنی در این فرایندها ضروری است. هدف اصلی این مطالعه تجزیه و تحلیل نقص های اجزا و ارزیابی اثرات حالات نقص های تجهیزات مهم فرایند جداسازی H۲S و CO۲ از گاز طبیعی بود.
روش بررسی: این مطالعه از نوع کاربردی بوده و به صورت موردی در بخش شیرین سازی واحد تصفیه گاز یکی از پالایشگاههای گاز کشور اجرا شد. در این مطالعه به منظور شناسایی نقص های تجهیزات فرایندی از روش چگونگی وقوع نقص و تجزیه و تحلیل اثرات آن استفاده شد.
یافته ها: تعداد نقص های شناسایی و بررسی شده با استفاده از روش چگونگی وقوع نقص و تجزیه و تحلیل اثرات آن ۳۰ مورد بودند. در میان نقص های بررسی شده شکستن لبه های پروانه پمپ شماره ۱ و سخت شدن حرکت یاتاقان های شیر فلکه کنترل فشار گاز ترش دارای بیشترین عدد اولویت ریسک و خوردگی بدنه پمپ شماره یک و افزایش زاویه تحتانی توپی شیر کنترل کننده ارتفاع دی اتانول آمین غنی شده از گازهای H۲S و CO۲ در برج تماس دارای کمترین عدد اولویت ریسک بودند.
نتیجه گیری: به نظر می رسد با پیاده سازی یک سیستم مستندسازی برای ثبت نواقص تجهیزات و رویدادها، می توان اطلاعات پایه مورد نیاز برای بررسیهای ایمنی بعدی را به نحو مطلوبی حفظ کرده و همچنین با انجام تعمیرات پیشگیرانه احتمال وقوع نواقص و پیامدهای ناشی از آنها را به حداقل رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.