تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

زمینه مطالعه: نوکلئوتیدها به عنوان ترکیبات درون سلولی با وزن مولکولی پایین، در بسیاری از اعمال سلولی نظیر رمزنگاری ژنتیکی و متابولیسم انرژی دارای نقش کلیدی هستند.هدف: تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر ترکیب اسیدهای چرب عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان.روش کار: آزمایش درون مخازن ۷۰۰L مدور با تراکم ذخیره سازی ۴۰ عدد ماهی در هر تانک انجام شد. نوکلئوتید جیره در ۵ سطح صفر، ۰.۰۵، ۰.۱، ۰.۱۵ و۰.۲ % به جیره غذایی اضافه گردید. غذادهی به ماهیان با وزن متوسط ۱۱.۳۵±۰.۳۲g به میزان ۳-۵% وزن توده زنده) ۵ بار در روز و به مدت ۸ هفته انجام شد.نتایج: پس از ۵۶ روز پرورش، نتایج نشان داد که میزان اسیدهای چرب اکوزاپنتائنوئیک (EPA) و اسید لینولنیک، در تیمار ۰.۲% نسبت به گروه شاهد افزایش معنی داری داشته است (p<0.05). در مقادیر اسیدهای چرب غیر اشباع زنجیره بلند (PUFA)، اسیدهای چرب غیر اشباع (SFA)، (n-3) PUFA، (n-6) PUFA، و EPA+DHA، اختلاف معنی داری مشاهده نشد (p<0.05).نتیجه گیری نهایی: بطور خلاصه، این آزمایش نشان داد اضافه کردن نوکلئوتید به جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان به میزان۰.۲ % اثرات مثبتی بر اسیدهای چرب عضله دارد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، عضله، قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، نوکلئوتیدهای خوراکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.