تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین خواص مکانیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: اطلاع از خواص مکانیکی میوه ها در طراحی و بهینه سازی سیستم های مرتبط با تولید و فرآوری آن ها لازم و ضروری است.مواد و روش ها: در این تحقیق خواص مکانیکی پسته و مغز رقم احمد آقایی شامل نیروی گسیختگی، تغییر شکل تا نقطه گسیختگی و انرژی گسیختگی در سه سطح رطوبتی در محدوده رطوبت زمان برداشت تا رطوبت محصول نهایی برای نگهداری (۳۵.۶ درصد، ۲۰.۱ درصد و ۴.۶ درصد بر پایه تر) اندازه گیری و محاسبه شد. برای این منظور نمونه ها در راستای عرض پسته بین دو صفحه تخت موازی تحت بارگذاری قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که نیروی گسیختگی، تغییرشکل تا نقطه گسیختگی و انرژی گسیختگی به طور معنی داری تحت تأتیر رطوبت قرار می گیرند.نتیجه گیری: با افزایش رطوبت از سطح ۴.۶ تا ۳۵.۶ درصد، نیروی گسیختگی از ۱۱۲.۶۶ تا ۶۵.۶۶ نیوتن برای دانه و از ۴۳.۶۷ تا ۳۵.۴۶ نیوتن برای مغز و انرژی گسیختگی از ۱۱۰.۲۱ تا ۹۵.۵۱ میلی ژول برای دانه و از ۲۹.۰۵ تا ۱۹.۵۳ میلی ژول برای مغز کاهش یافت. همچنین تغییر شکل تا نقطه گسیختگی با افزایش رطوبت در محدوده ذکر شده از ۲.۴۵ تا ۳.۴۴ میلی متر برای دانه و ۱.۲۰ تا ۲.۱۷ میلی متر برای مغز افزایش یافت.

کلید واژه: انرژی گسیختگی، پسته، تغییر شکل گسیختگی، خواص مکانیکی، نیروی گسیختگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.