ارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط کیفیت رژیم غذایی با سندرم متابولیک در نوجوانان: مطالعه قند و لیپید تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: نمایه پیروی از راهنمای رژیم غذایی برای آمریکایی ها Dietary Guidelines for Americans Adherence Index) یا (DGAI بر اساس میزان پیروی از راهنمای رژیم غذایی برای آمریکایی ها در سال ۲۰۰۵ و به منظور ارزیابی نقش الگوهای غذایی در بیماری های مزمن توسعه یافته است. هدف پژوهش حاضر ارزیابی ارتباط الگوهای غذایی بر اساس DGAI اصلاح شده با سندرم متابولیک و اجزای آن در نوجوانان تهرانی بود.مواد و روش ها: در مطالعه مقطعی کنونی ۷۰۶ نوجوان ۱۰ تا ۱۹ ساله از مرحله چهارم مطالعه قند و لیپید تهران شرکت داده شدند. دریافت های معمول غذایی با استفاده از پرسش نامه اعتبارسنجی شده بسامد مصرف خوراک ارزیابی، و امتیاز DGAI برای تمام افراد محاسبه گردید. سندرم متابولیک نیز بر اساس معیارهای de Ferranti ارزیابی شد.یافته ها: شایع ترین جز سندرم متابولیک دور کمر بالا بود (۵۱.۸%). پس از تعدیل اثر متغیرهای مخدوش گر افراد بالاترین چارک امتیاز DGAI نسبت به افراد پایین ترین چارک، ۳۶% شانس کلسترول HDL پایین (نسبت شانس= ۶۴%، فاصله اطمینان ۹۵%: ۰.۹۸-۰.۴۱ و(P trend=0.03 و ۵۰% شانس فشار خون بالا (نسبت شانس=۵۰ %، فاصله اطمینان ۹۵%: ۰.۲۵-۰.۹۹ وP trend=0.02 ) کمتری داشتند. با افزایش امتیاز DGAI هیچ تفاوت معنی داری در شانس افزایش تری گلیسرید خون، افزایش قند خون، دور کمر بالا، سندرم متابولیک، میانگین نمایه توده بدن و امتیاز فعالیت بدنی مشاهده نگردید.نتیجه گیری: افزایش پیروی از راهنماهای رژیم غذایی در نوجوانان تنها با کلسترول HDL پایین و فشار خون بالا رابطه معکوس داشت و با سندرم متابولیک و سایر اجزای آن رابطه ای را نشان نداد.

کلید واژه: کیفیت رژیم غذایی، سندرم متابولیک، نوجوانان، نمایه پیروی از راهنمای رژیم غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.