مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان :

مقاله تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران) از صفحه ۳۱۱ تا ۳۱۸ منتشر شده است.
نام: تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی خوزستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولیدمثل قوچ
مقاله تغییرات فصلی
مقاله لوله های اسپرم ساز
مقاله تستوسترون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فعالیت تولیدمثلی در اکثر گونه های دامی تحت تاثیر شرایط محیطی قرار داشته و بیشترین فعالیت در زمانی که شرایط محیطی برای بقا نوزادان در هنگام تولد مهیا باشد، مشاهده می شود. مطالعه حاضر با هدف تعیین درجه تغییرات فصلی فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز قوچ نژاد عربی، تحت سیستم پرورشی بسته در منطقه خوزستان، با استفاده از میکروسکوپ نوری انجام گرفت. در ابتدای مطالعه سی راس قوچ بالغ نژاد عربی با سن تقریبا یکسان بطور تصادفی انتخاب، تحت شرایط پرورشی و مدیریتی یکسان نگهداری و وزن زنده و محیط اسکروتوم بیضه آن ها اندازه گیری شد. در ابتدای هر فصل از میان قوچ های اخیر، چهار راس قوچ به طور تصادفی انتخاب، و پس از خونگیری با استفاده از روش رادیوایمنواسی میزان هورمون تستوسترون در پلاسمای آن ها اندازه گیری گردید. پس از ذبح کشتارگاهی قوچ های اخیر، بیضه های راست برداشت و وزن آن ها اندازه گیری شد. نمونه های بافتی از سه قسمت سری، میانی و دمی بیضه هر حیوان برداشت و در محلول تثبیت کننده بوئن قرار داده شد. جهت انجام مطالعات هیستولوژیک و مورفومتریک، پس از انجام مراحل آماده سازی نمونه های بافتی، مقاطع پارافینی ۵ میکرومتری تهیه شده با روش هماتوکسیلین – ائوزین مورد رنگ آمیزی قرار گرفتند. نتایج حاصل با بهره گیری از آزمون توکی و نیز آزمون همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. محیط اسکروتوم و وزن بیضه در سرتاسر سال به طور معنی داری (p<0.05) تغییر یافت به طوریکه کمترین میزان آن در اوایل فصل تابستان مشاهده شد. فعالیت اسپرماتوژنیک در همه فصول سال وجود داشت. تغییرات ساختاری در سطح سلول های اسپرماتوژنیک و سرتولی لوله های اسپرم ساز بویژه طی فصل بهار مشاهده گردید. قطر لوله های اسپرم ساز و ارتفاع اپی تلیوم زایا طی فصول تابستان و پاییز به تدریج افزایش نشان داد، به طوریکه بیشترین مقادیر آنها در اوایل زمستان مشاهده شد. میزان هورمون تستوسترون به طور معنی داری (p<0.05) بسته به فصل سال تغییر نشان داد، به طوریکه بالاترین سطح پلاسمایی آن در اوایل فصل زمستان و کمترین میزان آن در اوایل فصل تابستان بدست آمد. قطر لوله های اسپرم ساز همبستگی معنی داری با محیط اسکروتوم بیضه و سطح پلاسمایی هورمون تستوسترون نشان داد. نتایج بدست آمده نشان داد که فعالیت اسپرماتوژنیک لوله های اسپرم ساز بیضه قوچ بالغ نژاد عربی، تحت سیستم پرورشی بسته در منطقه خوزستان، به میزان زیادی بسته به فصل سال تغییر می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.