مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین :

مقاله بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از صفحه ۵۱ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری ایسکمیک قلب
مقاله آترواسکلروز
مقاله لیپوپروتئین
مقاله دیس لیپیدمی
مقاله سماق

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری ایسکمیک قلب بیش از هر بیماری دیگری در کشورهای توسعه یافته موجب مرگ و ناتوانی شده است و همه ساله هزینه های هنگفتی را به خانواده ها و جامعه تحمیل می نماید. پیش بینی می شود بیماریهای قلبی-عروقی تا سال ۲۰۲۰ به سر دسته بیماریهایی تبدیل گردد که کارایی افراد را به دلیل ناتوانی و مرگ زود رس کاهش می دهد.
مطالعات متعدد حاکی از آن است که اختلال در لیپوپروتئین های پلاسما و متابولیسم چربی ها از مهمترین عوامل خطر در ایجاد آترواسکلروز است. بنابراین کنترل و درمان دیس لیپیدمی امری ضروری به نظر می رسد. با توجه به شیوع بالای بیماری های قلبی عروقی در خرم آباد و گزارشاتی مبنی بر اثر آنتی اکسیدانی سماق، هدف از این مطالعه بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین می باشد.
مواد و روش ها: در این بررسی ۸۶ بیمار مبتلا به بیماری های قلبی – عروقی که توسط پزشک متخصص قلب، بیماری آنان تایید شده بود و LDL بالا نیز داشته و به درمانگاه قلب بیمارستان شهدای عشایر خرم اباد مراجعه کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. بیماران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه تحت درمان با لوستاتین و گروه دوم تحت درمان با لوستاتین به علاوه سماق قرار گرفتند. پس از ۳ ماه مصرف داروهای درمانی مورد نظر، مجددا LDL کلسترول سرم آنان اندازه گیری و مورد بررسی قرار گرفت.
یافته های پژوهش: از ۸۶ بیمار مورد مطالعه، ۲۸ بیمار به دلایل مختلف، حاضر به ادامه همکاری نشده و ۵۸ بیمار تا پایان مطالعه حضور داشتند. میانگین LDL کلسترول گروه شاهد و مورد قبل از مداخله به ترتیب ۱۴۱۸۲ و ۱۷۱۵۲ بود که پس از مداخله به ۱۱۵۷ در گروه شاهد و ۱۴۱۴۵ در گروه مورد رسید. به دلیل بالاتر بودن سطح کلسترول گروه مورد نسبت به گروه شاهد، متوسط کاهش سطح LDL و در صد کاهش سطح LDL بین دو گروه بررسی گردید. میانگین کاهش در گروه مورد ۳۰۰۷ (۱۷ درصد کاهش) و در گروه شاهد ۲۶۱۲ (۱۸ درصد کاهش) بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار نبود (P=0.54).
بحث و نتیجه گیری: بر اساس نتایج این تحقیق، می توان گفت مصرف سماق هرچند باعث کاهش سطح کلسترول سرم می گردد، ولی این تاثیر از نظر آماری معنی دار نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.