عنوان عربی: فی الدفاع عن نهج البلاغه و الرد علی شبهات الدکتور شوقی ضیف (عنوان فارسی: در دفاع از نهج البلاغه و پاسخی به شبهات دکتر شوقی ضیف)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان عربی: فی الدفاع عن نهج البلاغه و الرد علی شبهات الدکتور شوقی ضیف (عنوان فارسی: در دفاع از نهج البلاغه و پاسخی به شبهات دکتر شوقی ضیف) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان عربی: فی الدفاع عن نهج البلاغه و الرد علی شبهات الدکتور شوقی ضیف (عنوان فارسی: در دفاع از نهج البلاغه و پاسخی به شبهات دکتر شوقی ضیف)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان عربی: فی الدفاع عن نهج البلاغه و الرد علی شبهات الدکتور شوقی ضیف (عنوان فارسی: در دفاع از نهج البلاغه و پاسخی به شبهات دکتر شوقی ضیف)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان عربی: فی الدفاع عن نهج البلاغه و الرد علی شبهات الدکتور شوقی ضیف (عنوان فارسی: در دفاع از نهج البلاغه و پاسخی به شبهات دکتر شوقی ضیف) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم انسانی

تعداد صفحات :۲۲

چکیده عربی:لقد ذهب الدکتور شوقی ضیف فی بعض آثاره، إلی أن نهج البلاغه من عمل الشریف الرضی و صنعه، لا من وضع الإمام علی (علیه السلام) و هو یعتمد فی هذه العقیده المتذبذبه علی أدله من داخل نهج البلاغه و من خارجه لإثبات مدعاه، بل شبهاته.النکته الهامه التی یستنتجها المؤلف و یصرح بها تصریحا، هی أن أکثر خطب نهج البلاغه موضوع و محمول علی الإمام (علیه السلام) و لهذا فإنه لایری الإعتماد علی هذا الکتاب أمرا صحیحا بل یعتقد بالرجوع إلی المصادر الأولی.إن الکاتب لهذا المقال حاول أن یدخل فی صمیم آراء شوقی ضیف و صلبها، لیرسم تصویرا واضحا من حقیقته نهج البلاغه و آراء الدکتور شوقی. الطریق الذی سلکه ضیف فی ضوء المنهج الدیکارتی المعروف، یمتاز بالشک و التناقض و الحیره و التشاؤم و سوءالظن والخصومه والعصبیه بلا حجج معتمده.

چکیده فارسی:دکتر شوقی ضیف در برخی از آثارش بر این دیدگاه است که کتاب نهج البلاغه از آثار و نوشته های شریف رضی می باشد نه حضرت علی (علیه السلام). ایشان در این نظریه سست برای اثبات برهان های خود و به عبارتی برای اثبات شبهات خویش، به ذکر دلایلی درون متنی و بیرون متنی روی آورده است. نکته مهمی که آن نویسنده در نوشته هایش به روشنی بر آن تاکید ورزیده است این است که نهج البلاغه نوشته شریف رضی بوده، اما ایشان آن را به حضرت علی (علیه السلام) اسناد داده است. بنابراین، او با قاطعیت بر این عقیده است که جز با تکیه بر منابع نخستین، نمی توان به سخنان نقل شده از آن حضرت در نهج البلاغه موجود، اعتماد نمود. این پژوهشگر در این گفتار بر آن است تا در ژرفای اندیشه های دکتر شوقی ضیف به جستجو پرداخته و تصویر روشنی از حقیقت و درستی نهج البلاغه و باطل بودن اندیشه های آن مولف، ارائه دهد. حقیقتی که دکتر شوقی ضیف آن را در پرتو روش معروف «دکارت» وارونه تفسیر نموده است، از ویژگی های بارزی همچون، تردید، تناقض، سرگردانی، پراکنده گویی، دشمنی، عصبیت و نداشتن برهان و استدلال، برخوردار است.

کلید واژه: کلیدواژه عربی: نهج البلاغه، شوقی ضیف، الإنتحال (کلیدواژه فارسی: نهج البلاغه، شوقی ضیف، انتحال)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.