مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر :

مقاله بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۲۰۳ تا ۲۰۸ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد بطن راست به روش اکو کاردیوگرافی داپلر بافتی قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عملکرد بطن راست
مقاله جراحی پیوند عروق کرونر
مقاله اکوکاردیوگرافی
مقاله داپلر بافتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: عملکرد بطن راست بر اساس سرعتهای میوکارد قبل و پس از جراحی پیوند عروق کرونر نامشخص است. جراحی عروق کرونر بدون استفاده از بای پس قلبی ریوی (پمپ خاموش) در حال افزایش است، بهبود عملکرد پس از عمل یکی از مزیت های مهم این روش نسبت به عمل جراحی با پمپ است.
روش کار: این مطالعه به روش تحلیلی آینده نگر از فروردین ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵ در بخش قلب بیمارستان قائم (عج) انجام شد. ۳۶ بیمار با تنگی مهم عروق کرونر شامل ۲۶ مرد و ۱۰ زن از فروردین ۸۴ تا خرداد ۸۵ مورد مطالعه قرار گرفتند. تمام بیماران تحت بررسی داپلر بافتی و mmode آنولوس تریکوسپید دیواره آزاد بطن راست از نمای Apical-4ch قرار گرفتند. میزان جابجایی و سرعتهای سیستولیک ودیاستولیک بطن راست یک روز قبل و ۵ روز بعد از جراحی ثبت شدند. سرعت بافتی آنولوس میترال در فاصله سپتوم نیز جهت مقایسه بررسی شد. تمام محاسبات آماری در نرم افزارهای SPSS انجام شد.
نتایج:۲۱ بیمار به روش بدون پمپ عمل شدند. بیماران به طور متوسط ۲۶ گرافت دریافت کرده بودند. تمام سرعتهای بافتی بطن چپ به میزان کم و فاقد ارزش آماری پس از عمل کاهش داشتند. میزان جابجایی آنولوس تریکوسپید دیواره آزاد بطن راست به میزان قابل توجهی پس از جراحی کاهش داشت. (۲۲۴ در مقابل ۱۳۱ با P=0.000). تمام سرعتهای سیستولیک (S) و دیاستولیک (E و A) بطن راست نیز به طور قابل توجهی در روز پنجم پس از CABG نست به قبل عمل کاهش داشتند (۹ در مقابل A=6.6 و ۱۰۸ در مقابل E=7 و ۱۲۶ در مقابل S=7.7 با P=0.000) در بیماران بدون پمپ نیز این افت عملکرد مانند بیماران با پمپ روشن مشاهده شد، هر چند این افت عملکرد کمتر بود ولی تفاوت معنی دار نبود.
نتیجه گیری: عملکرد سیستولی و دیاستولی بطن راست به طور قابل توجهی پس از CABG افت پیدا می کند. داپلر بافتی می تواند یک روش ساده و غیر تهاجمی جهت عملکرد بطن راست پس از جراحی باشد. عمل جراحی بدون پمپ قطعاً نمی تواند این اختلال عملکرد را از بین ببرد و در کاهش شدت آن موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.