طراحی و پیاده سازی سیستم دروغ سنجی مبتنی بر سیگنال الکتروانسفالوگرافی (EEG)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی و پیاده سازی سیستم دروغ سنجی مبتنی بر سیگنال الکتروانسفالوگرافی (EEG) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی و پیاده سازی سیستم دروغ سنجی مبتنی بر سیگنال الکتروانسفالوگرافی (EEG)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی و پیاده سازی سیستم دروغ سنجی مبتنی بر سیگنال الکتروانسفالوگرافی (EEG)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی و پیاده سازی سیستم دروغ سنجی مبتنی بر سیگنال الکتروانسفالوگرافی (EEG) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: در روش های دروغ سنجی مغزی که در سال های اخیر به عنوان یک جایگزین برای سیستم های دروغ سنجی کلاسیک مطرح شده اند، کار تشخیص بین افراد راستگو و دروغگو با بررسی سیگنال های مغزی ثبت شده در طی آزمون خاص دروغ سنجی انجام می شود. این مقاله با هدف بالا بردن کارایی و ارائه روشی توانمند به منظور تشخیص فرد گناه کار در سیستم های دروغ سنجی با استفاده از سیگنال های مغزی ارائه شده است.مواد و روش ها: روش استفاده شده مبتنی بر استخراج مولفه شناختی P300 از سیگنال مغزی است. بدین منظور ابتدا پروتکل آزمون بر اساس روش Odd-bal (باز شناسی چهره مخفی شده) طراحی گردید. این آزمون بر روی ۱۶ فرد اجرا شد و سیگنال های مغزی آنها ثبت گردید. سپس، بعد از پیش پردازش به استخراج دامنه P300 از سیگنال مغزی هر یک از افراد و در نهایت از طریق روش مقایسه دامنه Bootstrapped Amplitude Difference (BAD) به جدا سازی افراد گناه کار و بی گناه پرداخته شده است.یافته ها: نتایج نشان می دهند که روش پیشنهادی ۷ فرد از میان ۸ فرد گناه کار و ۸ فرد از میان ۸ فرد بی گناه را به طور صحیح تشخیص داده است و صحت %۹۳.۷۵ را گزارش می کنند بنابراین روش پیشنهادی توانمندی لازم جهت تمایز بین افراد خطا کار و بی گناه را داراست.بحث و نتیجه گیری: غنای اطلاعاتی بالای سیگنالهای مغزی و ارتباط مستقیم آنها با فعالیتهای شناختی مغز، و همچنین توانمندی روش پیشنهادی با توجه به نتایج بدست آمده، دلایل کافی جهت استفاده از چنین روشی برای تشخیص فرد گناه کار از بی گناه را فراهم می آورد. علاوه بر این، میزان توانایی فرد برایکنترل پارامترهای سیگنال مغزی و ایجاد حالات دروغین نیزدر این روش کمتر از روشهای قبلی است.

کلید واژه: سیستم دروغ سنجی، سیگنال مغزی، مولفه شناختی P300

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.