مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی :

مقاله بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۲۳۹ تا ۲۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی بیماران فوت شده در مرکز سوختگی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوختگی
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله خودسوزی
مقاله مورتالیتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: آسیب سوختگی یک معضل در جامعه مدرن امروزی است. آسیبهای سوختگی هنوز از علل مهم مرگ و میر در ایران هستند. مرکز سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) واقع در استان خراسان رضوی جمعیتی حدود ۵۴۲۰۰۰۰ نفر را که در وسعت ۳۰۲۰۰۰ کیلومتر مربع زندگی می کنند، تحت پوشش دارد. اکثر بیماران آسیب دیده از طبقه پایین اقتصادی هستند این مطالعه با هدف تعیین مشخصات اپیدمیدلوژی در بیماران فوت شده و آنالیز یافته ها جهت رسیدن به راه های مناسب درمان و کاهش مورتالیتی در بیماران انجام شده است.
روش کار: در این مطالعه توصیفی، اپیدمیولوژی ۸۶۶ بیمار فوت شده در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) در سالهای بین ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۵ بررسی گردید. در طی این ۴ سال ۴۶۹۷ نفر بستری شده اند که ۸۶۶ نفر (%۱۸) از آنها فوت کرده اند که ۳۲۲ نفر مرد و ۵۴۴ نفرزن بودند. اطلاعات جمع آوری شده برای بیمارانی که فوت کرده اند شامل سن، جنس، سطح سوختگی، اتیولوژی، مدت بستری و فصل بوده است. اطلاعات حاصل با استفاده از نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج: میزان بستری و مرگ به ازای هر صد هزار نفر جمعیت در سال به ترتیب ۲۱۶ و ۳۹ می باشد. میانگین سن برای بیماران فوت شده در اثر حادثه سوختگی ۳۰۸ سال و برای بیماران دچار خود سوزی ۲۸۳ سال بود. وسعت سوختگی در بیماران حادثه ای از ۵ تا ۹۵ درصد با یک میانگین %۷۰ و در بیمارانی که به دلیل خودسوزی فوت شده اند، %۹۰ بود. متوسط روز بستری بیماران فوت شده ۷ روز با دامنه تغییرات ۱ تا ۹۶ روز بوده است. نسبت جنسی (مرد به زن) در بیماران حادثه ای (۰۶) با گروه خودسوزی (۰۴) متفاوت بود (P<0.05). مایعات اشتعال زا بیشترین علت (%۴۷) در سوختگی های حادثه ای و نفت (%۹۷) بیشترین عامل در خودسوزیها بود.
نتیجه گیری: در این مطالعه بیشترین میزان مرگ در گروه سنی ۱۱-۲۰ سال بود. سطح سوختگی و خود سوزی از مهمترین فاکتورهای همراه با افزایش میزان مرگ بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.