هم افزایی اثر ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با عصاره های مرزه و شوید بر سالمونلا تیفی موریوم؛ در شیشه و در مدل حیوانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
هم افزایی اثر ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با عصاره های مرزه و شوید بر سالمونلا تیفی موریوم؛ در شیشه و در مدل حیوانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد هم افزایی اثر ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با عصاره های مرزه و شوید بر سالمونلا تیفی موریوم؛ در شیشه و در مدل حیوانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی هم افزایی اثر ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با عصاره های مرزه و شوید بر سالمونلا تیفی موریوم؛ در شیشه و در مدل حیوانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن هم افزایی اثر ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس پلانتاروم با عصاره های مرزه و شوید بر سالمونلا تیفی موریوم؛ در شیشه و در مدل حیوانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش
تعداد صفحات :۸
اهداف: سالمونلا تیفی موریوم عامل بیماری گاستروآنتریت است که درمان آن با آنتی بیوتیک ها مشکلاتی مانند مقاومت دارویی و بروز عوارض جانبی را به دنبال دارد. استفاده از گیاهان دارویی و پروبیوتیک ها می تواند راه حل این مشکل باشد. این پژوهش با هدف بررسی فعالیت ضدمیکروبی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و عصاره گیاهان دارویی مرزه و شوید به صورت جداگانه و توام بر سالمونلا تیفی موریوم در مدل آزمایشگاهی و حیوانی صورت گرفت.روش ها: در این مطالعه تجربی، از ۳۵ سر موش ماده ۶-۸ BALB/c هفته ای در ۷ گروه ۵ تایی استفاده شد. موش ها با استفاده از سوش مناسب سالمونلا تیفی موریوم مبتلا به عفونت شدند. پس از عصاره گیری از شوید و مرزه، اثر ضدباکتریایی آنها در شیشه بر سالمونلا تیفی موریوم بررسی شد. اثر ضدباکتریایی ۵ سویه لاکتوباسیلوس پلانتاروم که بالاترین تولید اگزوپلی ساکارید را داشتند بر رشد سالمونلا تیفی موریوم بررسی شد. موش ها با مصرف خوراکی تیمار شده و میزان سالمونلا تیفی موریوم در مدفوع آنها مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها با نرم افزار SPSS 18و آزمون آماری تحلیل واریانس یک طرفه تحلیل شدند.یافته ها: موش هایی که با عصاره اتانولی مرزه به تنهایی و توام با سوپرناتانت خنثی پروبیوتیک تیمار شده بودند نسبت به موش هایی که با عصاره اتانولی شوید به تنهایی و توام با عصاره خنثی پروبیوتیک تیمار شده بودند و گروه کنترل، کاهش معنی داری در میزان دفع و کلونیزاسیون سالمونلا تیفی موریوم داشتند.نتیجه گیری: عصاره اتانولی مرزه تاثیر هم افزایی بر اثر ضدمیکروبی سوپرناتانت خنثی لاکتوباسیلوس پلانتاروم علیه سالمونلا تیفی موریوم دارد.
کلید واژه: پروبیوتیک، سالمونلا تیفی موریوم، لاکتوباسیلوس پلانتاروم، عصاره مرزه، عصاره شوید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.