مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران :

مقاله عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در گام های توسعه در آموزش پزشکی از صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۴ منتشر شده است.
نام: عوامل موثر بر مهاجرت نخبگان از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مهاجرت نخبگان
مقاله دانشگاه علوم پزشکی
مقاله دانشجوی علوم پزشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه پدیده مهاجرت دانش آموختگان بخش سلامت یکی از مهم ترین مسایلی است که سیاستگذاران نظام سلامت باید در صدد حل آن باشند. پژوهش حاضر با هدف شناخت مهم ترین عوامل تشویق کننده دانش آموختگان برای مهاجرت به خارج از کشور، انجام گرفته است.
روش کار: در این مطالعه مقطعی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران جامعه پژوهش بودند که ۴۰۷ نفر از آنها به روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شدند. جمع آوری داده ها به وسیله پرسش نامه ای که روایی آن توسط صاحب نظران و پایایی ثبات درونی آن با محاسبه ضریب آلفاکرنباخ (r=0.89) مورد تایید قرار گرفته بود، جمع آوری گردید.
یافته ها: از دیدگاه جامعه پژوهش بیشترین میانگین (انحراف معیار±) امتیاز (±۰۳) ۴۳۱ از حداکثر ۵ به عوامل اقتصادی و بعد از آن به ترتیب به عوامل اداری و آموزشی (SD=0.5، `X=4.04)، عوامل حرفه ای (SD=0.77، `X=4.04)، جهانی شدن (SD=0.68، `X=3.45)، عوامل اجتماعی (SD=0.77، `X=3.33)، و عوامل فرهنگی (SD=1.1، `X=.26)، تعلق گرفت.
نتیجه گیری: نتایج این پژوهش خاطر نشان می سازد که استراتژی های نگهداری نیروی متخصص بهداشتی درمانی باید به مسایل مهمی مانند عوامل اقتصادی و آموزشی بیشترین توجه را داشته باشند. این استراتژی ها می توانند بر راهکارهای نگهدارنده نیروی انسانی مانند گسترش فرصت های آموزشی و شغلی، تمرکز نمایند. همچنین به سیاستگذاران نظام سلامت ایران توصیه می شود مسایلی نظیر اشباع بازار کار برخی از رشته های تحصیلی را در سیاستگذاری های آموزشی خود مدنظر قرار دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.