ارزیابی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آنبا روش کشت استاندارد به منظور استفاده در شرایط بحران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آنبا روش کشت استاندارد به منظور استفاده در شرایط بحران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آنبا روش کشت استاندارد به منظور استفاده در شرایط بحران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آنبا روش کشت استاندارد به منظور استفاده در شرایط بحران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آنبا روش کشت استاندارد به منظور استفاده در شرایط بحران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سالمونلاها از باکتری های بیماریزای انسانی و حیوانی و مسوول حدود ۴۰ درصد از مسمومیت های غذایی در سطح جهان هستند. استفاده از روش های سریع تشخیصی مانند PCR، ELISA و کیت های تشخیص سریع مانند باکتااسلاید (Bactaslyde) در شناسایی سریع این عامل بیماریزا در شرایط بحرانی و رزمایش ها بیش از پیش احساس می گردد. هدف از انجام این پژوهش، بررسی توانایی محیط باکتااسلاید در تشخیص سالمونلا در آب و مواد غذایی و مقایسه آن با روش کشت استاندارد می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش آزمایشگاهی تعداد ۲۰ نمونه آب و مواد غذایی (شامل شیر پاستوریزه، آب، کباب کوبیده خام و گوشت مرغ خام) به سویه استاندارد سالمونلا (PTCC 1609) آلوده و سپس با دو روش باکتااسلاید و کشت استاندارد، باکتری در آن ها جستجو و حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت و منفی و سرعت دو روش مقایسه و تعیین گردید.یافته ها: این پژوهش نشان داد که محیط باکتااسلاید Pouch4 توانایی تشخیص باکتری سالمونلا در نمونه های غذایی را که به عمد آلوده شده بودند، به میزان ۱۰۰ درصد دارا می باشد. مدت زمان شناسایی باکتری سالمونلا در محیط باکتااسلاید به طور متوسط ۱۵ ساعت و ۵۵ دقیقه می باشد. در حالی که مدت زمان شناسایی این باکتری در محیط کشت استاندارد به طور متوسط ۹۳ ساعت تعیین گردید. در ضمن حساسیت روش ۱۰۰ درصد، ویژگی آن ۹۰ درصد، ارزش اخباری مثبت ۹۰.۹۱ درصد، ارزش اخباری منفی ۱۰۰ درصد و اعتبار آزمون ۹۵ درصد می باشد.بحث و نتیجه گیری: محیط باکتااسلاید توانایی تشخیص سریع باکتری سالمونلا را در نمونه های آب و مواد غذایی دارد و برای شرایط بحران قابل توصیه است. ادامه پژوهش با تعداد نمونه بیشتر و در مورد سایر مواد غذایی مورد توصیه است.

کلید واژه: آب، سالمونلا، غذا، محیط کشت تشخیصی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.