بررسی تاثیر میزان بی ثباتی سطح اتکا بر توانایی کنترل تعادل پویا در افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر میزان بی ثباتی سطح اتکا بر توانایی کنترل تعادل پویا در افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر میزان بی ثباتی سطح اتکا بر توانایی کنترل تعادل پویا در افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر میزان بی ثباتی سطح اتکا بر توانایی کنترل تعادل پویا در افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر میزان بی ثباتی سطح اتکا بر توانایی کنترل تعادل پویا در افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: سندرم درد قدامی زانو، یکی از شایع ترین مشکلات افراد فعال، به ویژه زنان می باشد. یکی از پیامدهای این عارضه تحت تاثیر قرار گرفتن کنترل تعادل که دربر گیرنده حفظ موقعیت در وضعیت ایستا تا مجموعه فعالیت های پویا است، می باشد. هدف از انجام این تحقیق مقایسه عمل کرد این افراد در مواجهه با سطوح متفاوت اطلاعات حسی و اغتشاش و بررسی تعامل این عوامل با یک دیگر بود.مواد و روش ها: یک مطالعه موردی-شاهدی بر روی دو گروه ۳۰ نفری (۳۵-۱۸ سال) افراد سالم و بیماران مبتلا به سندرم درد قدامی زانو انجام گرفت. آزمون های تعادلی در حالت چشمان باز و بسته بر روی پای مبتلا در دو سطح ناپایداری دست گاه بایودکس انجام گرفت. شاخص ثباتی کلی و درصد قرارگیری در منطقه A بیودکس جهت بررسی کنترل وضعیت مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد که تاثیر خالص متغیرهای وضعیت سلامتی (۰.۰۴=p)، سطح اتکا (۰.۰۰۰=p) و اطلاعات بینایی (۰.۰۰۰=p) و تعامل اثر اطلاعات بینایی در سطح اتکا بر شاخص ثباتی کلی (۰.۰۰۲=p) معنی دار بوده است.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق بر اهمیت مشابه حس عمقی و اطلاعات بینایی در حفظ تعادل پویا تاکید دارد. هم چنین وابستگی بیش تر هر دو گروه مورد مطالعه به اطلاعات حس بینایی در شرایط دشواری تکلیف وضعیتی نیز از دیگر یافته های تحقیق حاضر بود.

کلید واژه: سندرم درد کشککی – ران، تعادل وضعیتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.