تاثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه مطالعه: پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم از افزودنی های خوراکی هستند که باعث بهبود عملکرد و پاسخ ایمنی می شوند.هدف: این آزمایش برای ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های خونی و ایمنی مرغ های تخم گذار انجام گرفت.روش کار: ۲۸۸ قطعه مرغ تخم گذار سویه های لاین (w-36) در سن ۶۲ تا ۷۰ هفتگی، در یک آزمایش فاکتوریل ۲´۳ با سه سطح پروبیوتیک (صفر، ۰.۰۷ و %۰.۱) و دو سطح بوتیرات کلسیم (صفر و %۰.۱) در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۸ تکرار، مورد استفاده قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که افزودن پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم به جیره غذایی تاثیری بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، درصد تولید تخم مرغ، شاخص شکل، شاخص زرده، واحدها و، وزن پوسته و وزن مخصوص تخم مرغ نداشت. به هر حال استفاده از پروبیوتیک وزن و توده تخم مرغ را نسبت به گروه شاهد به طور معنی داری (p<0.05) افزایش داد، در حالی که بوتیرات کلسیم چنین اثری را نشان نداد. ضخامت پوسته تخم مرغ با کاربرد بوتیرات کلسیم در جیره غذایی به طور معنی داری (p<0.05) افزایش یافت. اثرات متقابل بین سطوح مختلف پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم، فقط بر ضریب تبدیل خوراک معنی دار (p<0.05) بود. میزان آنتی بادی تولید شده بر علیه گلبول قرمز، تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت. استفاده از پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم در جیره غذایی، میزان آلبومین سرم را به طور معنی داری (p<0.05) افزایش داد، علاوه بر این سطوح مختلف پروبیوتیک میزان پروتئین تام سرم را افزایش (p<0.05) داد ولی بر سایر فراسنجه های خونی تاثیری نداشت. میزان هتروفیل و بازوفیل و همچنین نسبت هتروفیل به لمفوسیت با استفاده از پروبیوتیک در جیره غذایی به طور معنی داری (p<0.05) کاهش یافت.نتیجه گیری نهایی: در نهایت، این نتایج نشان می دهد که استفاده از پروبیوتیک و بوتیرات کلسیم در جیره غذایی مرغ های تخم گذار، موجب بهبود پاسخ ایمنی پرنده می شود.

کلید واژه: پروبیوتیک، مرغ تخمگذار، سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی، بوتیرات کلسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.