مقایسه تاثیر نوع دندان مصنوعی و Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر نوع دندان مصنوعی و Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر نوع دندان مصنوعی و Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر نوع دندان مصنوعی و Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر نوع دندان مصنوعی و Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۱۳

مینه و هدف: یکی از مشکلات اساسی در بیمارانی که از دنچر استفاده می کنند جدا شدن دندان های مصنوعی از مواد آکریل بیس دنچر می باشد. با توجه به آمار متفاوتی که از تاثیر نوع دندان مصنوعی و مقاومت درمورد نیروهای جویدن وجود دارد و نیز بعضی کاستی هایی که در این تحقیقات وجود داشته است، هدف این تحقیق مقایسه تاثیر ۴ نوع دندان مصنوعی (دندان های کامپوزیتی (مولتی لیتیک) و آکریلی (مونولیتیک)) با و بدون Cyclic loading بر میزان استحکام باند در آکریل بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده بود.روش بررسی: این تحقیق به روش تجربه (Experimental) و در محیط آزمایشگاهی (in vitro) انجام شد. از رزین بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده (England, Dentsply Rapid repair,) و ۴ نوع دندان مصنوعی (آکریلی Marjan new، کامپوزیتی Glamour (هر دو ایرانی) و کامپوزیتی و آکریلی Ivoclar) استفاده شد و بدین ترتیب ۸ گروه مورد بررسی قرار گرفتند که هر گروه شامل ۱۰ نمونه بود. نمونه ها توسط ترموسایکلینگ تحت ۵۰۰۰ دور حرارتی در دو حمام آب سرد با حرارت ۵ درجه سانتی گراد و آب گرم با حرارت ۵۵ درجه سانتی گراد قرار گرفتند. نیمی از نمونه ها تحت Load با ۵۰N و فرکانس ۱.۲Hz برای ۱۴۴۰۰ بار در دستگاه قرار گرفتند. برای بررسی استحکام باند از نیروی برشی در دستگاه Universal Testing Machine استفاده شد و داده ها با آزمون Two-way ANOVA آنالیز شدند.یافته ها: آنالیز آماری نشان داد که اعمال Cyclic loading بر میزان استحکام باند در گروه های مختلف تاثیری نداشته است درحالیکه متغیر نوع دندان بر میزان استحکام باند تاثیر داشته است (P=0.006)، همچنین Interaction بین دو عامل Cyclic loading و نوع دندان معنادار نبوده است (P=0.98). در آنالیز مقایسه دو به دو (Tukey test) نشان داد که استحکام باند دندان آکریلی Ivoclar نسبت به همه گروه ها با اختلاف معناداری بیشتر بوده است که به ترتیب در دندان Glamour، کامپوزیتی Ivoclar وMarjan new (P=0.02)، (P=0.01) و (P=0.02) بود.نتیجه گیری: در چارچوب محدودیت های این تحقیق، از نظر درصد نوع شکست بالاترین میزان شکست در همه گروه های مورد آزمایش، شکست Cohesive بوده است. درنتیجه قدرت باند بین دندان و آکریل در همه دندان های مصنوعی و رزین بیس مطلوب می باشد ولی با این حال نوع دندان مصنوعی می تواند نیروی شکست را تحت تاثیر قرار دهد ولی Cyclic loading هیچ تاثیر قابل توجهی بر روی استحکام باند برشی دندان مصنوعی با رزین بیس دنچر خودبه خود پلیمریزه شونده ندارد.

کلید واژه: رزین، استحکام باند، دندان مصنوعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.