اصلاح آبگریزی نشاسته سیب زمینی و ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اصلاح آبگریزی نشاسته سیب زمینی و ذرت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اصلاح آبگریزی نشاسته سیب زمینی و ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اصلاح آبگریزی نشاسته سیب زمینی و ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اصلاح آبگریزی نشاسته سیب زمینی و ذرت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاربرد شیمی در محیط زیست

تعداد صفحات :۱۳

در این کار تحقیقاتی اصلاح دو نوع مختلف نشاسته ذرت و نشاسته سیب زمینی برای تهیه نشاسته اصلاح شده آبگریز انجام گرفت. واکنش اصلاح با استفاده از استری کردن نشاسته توسط اسیدهای چرب بعد از کلراسیون آنها توسط تیونیل کلراید انجام پذیرفت. نشاسته اصلاح شده که دارای خاصیت آبدوستی کمتر نسبت به حالت اولیه است بدست آمد. بررسی های طیف سنجی FTIR و ۱HNMR تشکیل نشاسته استری شده توسط اسیدهای چرب را با درجه جانشینی های مختلف اثبات کردند. همچنین شکل ظاهری نشاسته های اصلاح شده توسط بررسی های میکروسکوپ الکترونی (SEM) مطالعه گردید. مقایسه واکنش پذیری و درجه جانشینی دو نوع نشاسته سیب زمینی و ذرت نیز انجام پذیرفت.

کلید واژه: تیونیل کلراید، نشاسته سیب زمینی، آبدوستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.