سنتز عاری از حلال استر نشاسته سیب زمینی در آب و تهیه نانوذرات آن برای کاربردهای زیستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنتز عاری از حلال استر نشاسته سیب زمینی در آب و تهیه نانوذرات آن برای کاربردهای زیستی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنتز عاری از حلال استر نشاسته سیب زمینی در آب و تهیه نانوذرات آن برای کاربردهای زیستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز عاری از حلال استر نشاسته سیب زمینی در آب و تهیه نانوذرات آن برای کاربردهای زیستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنتز عاری از حلال استر نشاسته سیب زمینی در آب و تهیه نانوذرات آن برای کاربردهای زیستی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاربرد شیمی در محیط زیست

تعداد صفحات :۹

در این کار تحقیقاتی اصلاح دو نوع مختلف نشاسته سیب زمینی برای تهیه نشاسته اصلاح شده دو محیط دوست انجام گرفت. واکنش اصلاح با استفاده از استری کردن نشاسته توسط اسیدهای چرب با طول زنجیرهای مختلف بعد از کلراسیون آنها توسط تیونیل کلراید انجام پذیرفت. نشاسته اصلاح شده که دارای خاصیت آبدوستی کمتر نسبت به حالت اولیه است بدست آمد. بررسی های طیف سنجی FTIR و ۱HNMR تشکیل نشاسته استری شده توسط اسیدهای چرب را با درجه جانشینی های مختلف اثبات کردند. نانوذرات نشاسته در حالت محلول به روش دیالیزی تهیه شدند. شکل ظاهری نانوذرات نشاسته توسط بررسی های میکروسکوپ الکترونی (SEM) مطالعه گردید. اندازه گیری های مربوط به نانوذرات تشکیل شده در حالت محلول توسط دستگاه پارتیکل سایز مطالعه گردید.

کلید واژه: نشاسته هیدروفوب، عاری از حلال، نانوذرات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.