مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان دارای ۵۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان :

مقاله تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه ۵ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تظاهرات بالینی لپتوسپیروز در استان گیلان
این مقاله دارای ۵۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لپتوسپیروز
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله گیلان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: لپتوسپیروز شایع ترین بیماری مشترک بین انسان و حیوان با گسترش جهانی است که در مناطق گرمسیری و دارای آب و هوای معتدل بیشتر اتفاق می افتد. استان گیلان منطقه ای اندمیک برای لپتوسپیروز انسانی محسوب می شود. این مطالعه به منظور بررسی خصوصیات سرولوژیک و اپیدمیولوژیک لپتوسپیروز در استان گیلان انجام شده است.
روش کار: در این مطالعه که از نوع گزارش موارد است، ۴۶۵ فرد مشکوک به ابتلا به لپتوسپیروز از اردیبهشت ماه تا پایان مهرماه سالهای ۸۲ لغایت ۸۴ مورد بررسی قرار گرفتند. خصوصیات دموگرافیک و اپیدمیولوژیک بیماران تکمیل شد و طی مدت بستری ویزیت روزانه از آنان توسط پزشک جهت ثبت علایم و نشانه های بالینی و اطلاعات آزمایشگاهی به عمل آمد. نمونه های خون (در روز اول و پانزدهم) جهت انجام آزمایشات سرولوژیک از بیماران تهیه شدند. فقط موارد مثبت قطعی لپتوسپیروز در آنالیز نهایی وارد شدند. مقادیر P-value کمتر از ۰۰۵ معنی دار تلقی شدند.
یافته ها: ۱۷۷ مورد مثبت قطعی تایید شده با آزمایش سرولوژیک به دست آمد که %۶۷,۲ آنان مذکر با میانگین سنی ۴۱۳۵±۱۵۱۸ سال و %۷۸ کشاورز بودند. %۹۲۶ سابقه تماس با آلوده را طی مدت زمان یک هفته قبل از بستری ذکر می کردند. شایعترین سوش مسوول ایجاد بیماری، لپتوسپیرا- ایکتر و هموراژی بود. میزان کشندگی بیماری %۱۱ بود.
نتیجه گیری: به علت اندمیک بودن لپتوسپیروز در استان گیلان، انجام تحقیق های وسیع تر مبتنی بر جمعیت در این زمینه پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.