غربالگری خاک به منظور جداسازی جنس استرپتومایسس دارای اثرات آنتی باکتریال از نمونه های تبریز، مرند، خوی، ماکو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غربالگری خاک به منظور جداسازی جنس استرپتومایسس دارای اثرات آنتی باکتریال از نمونه های تبریز، مرند، خوی، ماکو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غربالگری خاک به منظور جداسازی جنس استرپتومایسس دارای اثرات آنتی باکتریال از نمونه های تبریز، مرند، خوی، ماکو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غربالگری خاک به منظور جداسازی جنس استرپتومایسس دارای اثرات آنتی باکتریال از نمونه های تبریز، مرند، خوی، ماکو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غربالگری خاک به منظور جداسازی جنس استرپتومایسس دارای اثرات آنتی باکتریال از نمونه های تبریز، مرند، خوی، ماکو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاربرد شیمی در محیط زیست

تعداد صفحات :۵

۱۰۰ نمونه خاک، از شهرستان های تبریز، مرند در استان آذربایجان شرقی و خوی، ماکو در استان آذر بایجان غربی ایران، در فصول مختلف سال جمع آوری و در رقت ۲-۱۰ با سری رقت سازی رقیق شده و به محیط اختصاصی S.C.A جهت بدست آوردن تک کلونی با روش اسپرید تلقیح گردید. ۱۵۰ نمونه کلونی بر اساس مورفولوژی جداسازی و جهت تست خاصیت آنتی باکتریال اولیه با روش تست خطی به محیط نوترینت آگار منتقل گردید ۲۰ نمونه جواب مثبت به این تست دادند، از بین نمونه های مثبت پس از استخراج ماده آنتی باکتریال با اتیل استات و اثردهی بر روی باکتری های اشرشیاکلی (ATTC:10536)، استافیلوکوکوس اورئوس (ATTC:9341)، پروتئوس ‌ولگاریس (ATTC:29905). هاله عدم رشد با استفاده از روش انتشار در پلیت اندازه گیری شد. از بین ۲ نمونه، ۱۲ نمونه دارای هاله عدم رشد بالای ۱ سانتی متر بودند که به عنوان نمونه های استرپتومایسس قادر به تولید آنتی بیوتیک جداسازی و سپس برای شناسایی تست های بیوشیمیایی مختلف انجام گرفته و با استفاده از سیستم تجزیه کلاستری با ضریب ژاکارد گروه بندی نمونه ها صورت گرفت که بر این اساس نمونه های استرپتومایسس در گروه اول به عنوان s.anthocyanicus, s.atratus, s.armeniacus شناسایی شدند که از تولیدکنندگان آنتی بیوتیک محسوب می شوند. و همچنین دو گروه های دیگر از باکتری های نوکاردیا یا استرپتوورتیکلوم طبقه بندی شدند.

کلید واژه: خاک، استرپتومایسس، آنتی باکتریال، تست بیوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.