مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران :

مقاله جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران از صفحه ۴۷ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: جنبه های اپیدمیولوژی مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرستاران
مقاله مواجهه شغلی
مقاله نیدل استیک
مقاله عفونت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: وسایل نوک تیز و آلوده مانند سوزن میتوانند عفونتهایی مثل هپاتیت B، هپاتیت C و HIV را منتقل کنند. هدف مطالعه حاضر تعیین جنبه های اپیدمیولوژیک مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز و برنده در پرستاران بوده است.
روش کار: این مطالعه مقطعی در بین ۶۸ پرستار بخشهای اورژانس بیمارستان امام خمینی تهران انجام شد. پرسشنامه شامل اطلاعات فردی و حرفه ای پرستاران، تعداد صدمات فرو رفتن سر سوزن آلوده و وضعیت واکسیناسیون بوده است، داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS با ویرایش ۱۶ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: مواجهه شغلی با اشیا نوک تیز ۴۷۰۵ درصد بوده است. ۶۴۷ درصد افراد سابقه بالینی کمتر از ۵ سال و ۸۲۴ درصد از پرستاران سابقه واکسیناسیون علیه هپاتیت داشته اند. بعد از تماس با اجسام نوک تیز و برنده در ۹۶۹ درصد شستن دستها و ۱۲۵ درصد مصرف دارو علیه HIV انجام شده بود. ارتباط معنی داری بین سابقه کار و فرو رفتن اشیا نوک تیز وجود داشت.
نتیجه گیری: آموزش پرسنل، پروتکل گزارش دهی استاندارد و واکسیناسیون نقش مهمی را در پیشگیری از اینگونه عفونتها دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.