مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه پایداری ساختمانی آنزیم پپسین در حضور اوره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری تجربی

تعداد صفحات :۱۰

آنزیم پپسین(E.C.3.4.23.1) نوعی آسپارتیک پروتئیناز شیره معده است که در شرایط بسیار اسیدی عمل می کند. این آنزیم به طبقه هیدرولازها تعلق دارد و ساختمان منومر شامل دو لوب کروی بوده که از نظر اندازه و فولدینگ زنجیر پلی پپتیدی بسیار نزدیک هستند. این آنزیم واجد یک رشته پلی پپتیدی با وزن مولکولی ۳۴۶۴۴ دالتون و ۳۲۷ اسیدآمینه است. آنالیز ساختاری آن نشان می دهد که ۱.۲ درصد اسیدآمینه های آن بازی، ۱۳.۱ درصد اسیدی، ۴۶.۵ درصد اسیدآمینه های قطبی و ۳۹.۲ درصد اسیدآمینه های هیدروفوبیک هستند. پایداری ساختاری این آنزیم با استفاده از تکنیک های اسپکتروفتومتری در ناحیه ماوراء بنفش و اسپکتروفلوریمتری در حضور تاثیر دگرگون کننده اوره بررسی شد. مطالعه فوق با استفاده از بافر ۰.۰۲ مولار سدیم فسفات با PH=2 و در دامنه دمایی ۳۰ تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که: ۱. پایداری قابل توجه آنزیم پپسین (Tm بالا نسبت به سایر هیدرولازها) ۲. کاهش پایداری حرارتی آنزیم پپسین (Tm آنزیم) در حضور اوره و PH=2، ۳. کاهش مقادیر پارامترهای ترمودینامیکی و در حضور اوره ۴. افزایش شدت فلوئورسانس و ماکزیمم طول موج نشر آنزیم پپسین در حضور اوره.

کلید واژه: پپسین، اوره، پایداری ساختاری، دگرگون شدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.