تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۸

این تحقیق به منظور بررسی تغییرات رشد و پروفیل اسید آمینه لارو ماهی سفید Rutilus frisii kutum در طول دوره تکامل لاروی ماهی صورت گرفت. برای این منظور از لاروهای حاصل از تکثیر مولدین ماهی سفید در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان شهید رجائی ساری نمونه برداری دوره ای شد. نمونه برداری در روزهای ۷ ، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵، ۴۰ و ۵۰ پس از تخم گشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± انحراف استاندارد) طول ماهی سفید در روز اول و آخر پس از تخم گشایی بترتیب ۸.۴۷±۰.۰۲ و ۳۵.۳۴±۰.۴۱ میلیمتر و میانگین وزن (± انحراف استاندارد) آن بترتیب ۴.۰۲±۰.۰۱ میلی گرم و ۴۸۳.۳۳±۱.۱۱ میلی گرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی، از روز ۷ تا روز ۵۰ پس از تخم گشایی، نشان داد که ترکیب اسید آمینه های لارو ماهی سفید تغییرات معنی داری را از خود نشان می دهد. مقایسه ترکیب اسید آمینه لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنی داری را نشان می دهد، اما در مقایسه با روتیفر، ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود. این نتایج نشان دادند که ظاهرا هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینه های ضروری جیره غذایی لارو ماهی وجود نداشت با این وجود ضریب همبستگی پایین تر روتیفر نسبت به غذای خشک نشان داد که روتیفر از نظر اسید آمینه های ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینه های متیونین، لیزین، آرژنین، ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینه لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.

کلید واژه: آبزی پروری، تغذیه، جیره غذایی، ماهی سفید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.