ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از مدل مدالوس (مطالعه موردی: دشت سگزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از مدل مدالوس (مطالعه موردی: دشت سگزی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از مدل مدالوس (مطالعه موردی: دشت سگزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از مدل مدالوس (مطالعه موردی: دشت سگزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی با استفاده از مدل مدالوس (مطالعه موردی: دشت سگزی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۷

هدف از این تحقیق، ارزیابی کمی وضعیت فعلی بیابانزایی دشت سگزی اصفهان با استفاده از مدل مدالوس (MEDALUS) می باشد. بدین منظور ابتدا شش معیار مهم (کیفیت خاک، اقلیم، پوشش گیاهی، آب های زیرزمینی، فرسایش و مدیریت و سیاست) که در بیابانزایی منطقه موثر بودند، انتخاب گردد. هر کدام از این معیارها دارای شاخص های متعددی می باشند. داده های هر یک از شاخص ها، پس از آنالیزهای آماری و تعیین نرمال بودن، وارد محیط ArcâGIS 9.3 گردید و برای تهیه نقشه هر یک از این شاخص ها، از روش های معکوس فاصله وزنی و کریجینگ معمولی و گسسته استفاده گردید. سپس نقشه ها بر اساس روش مدالوس امتیازدهی شده و از میانگین هندسی شاخص های هر یک از معیارها، نقشه نهایی وضعیت هر معیار تهیه گردید و از میانگین هندسی شش معیار مورد بررسی، نقشه وضعیت فعلی بیابانزایی دشت سگزی اصفهان مشخص شد. نتایج نشان داد که ۸۱۲۹۹ هکتار از منطقه در کلاس شدید و ۳۰۸۶۸ هکتار در کلاس خیلی شدید بیابانزایی قرار دارد. متوسط وزنی ارزش کمی شدت بیابانزایی (وضعیت فعلی بیابانزایی) برای کل منطقه سگزی اصفهان برابر DS=153.32 می باشد که در کلاس شدید بیابانزایی قرار می گیرد. نتایج همچنین نشان داد که معیارهای اقلیم و پوشش گیاهی، مهمترین معیارهای موثر در بیابانزایی منطقه و معیار فرسایش (آبی و بادی) دارای کمترین میزان اهمیت در منطقه می باشد.

کلید واژه: مدالوس، بیابان زایی، سیستم اطلاعات جغرافیایی، دشت سگزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.