مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی :

مقاله ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۸۱ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تحمل خشکی ارقامی از سه گونه براسیکای روغنی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله براسیکا (کلزا
مقاله خردل هندی و شلغم روغنی)
مقاله تحمل خشکی
مقاله جوانه زنی
مقاله عملکرد دانه و روغن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی خصوصیات زراعی سه گونه جنس براسیکا (کلزا، خردل هندی و شلغم روغنی) در شرایط تنش خشکی و تعیین بهترین شاخص های تحمل به تنش جهت ارزیابی ارقام براسیکا، تعداد ۱۶ رقم براسیکا تحت دو شرایط کنترل شده در سطح تنش ۶/۰ مگاپاسکال و مزرعه ای در دو محیط تنش و آبیاری در ایستگاه تحقیقات کشاورزی دیم (کرمانشاه) طی سال زراعی ۸۵-۱۳۸۴ مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج حاکی از وجود اختلاف معنی دار بین و داخل گونه ای برای صفات تحت بررسی بود. بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی متعلق به گونه کلزا و در ارقام Parade و Comet مشاهده گردید. کمترین روز تا گلدهی و رسیدگی در گونه شلغم روغنی، بالاترین ارتفاع گیاه در خردل هندی، بیشترین تعداد غلاف درگیاه در دو گونه خردل و شلغم روغنی، بیشترین تعداد دانه درغلاف، طول غلاف و وزن هزاردانه در کلزا مشاهده شد. میزان روغن دانه در ارقام کلزا بیشترین و در خردل هندی کمترین بود. بالاترین عملکرد دانه و روغن در ارقام کلزا و خردل و کمترین در شلغم روغنی مشاهده شد. همبستگی تعداد غلاف درگیاه با دیگر اجزای عملکرد منفی و معنی دار بود که نشان داد ارقام با تعداد غلاف بالا نظیر ارقام خردل و شلغم روغنی دارای غلاف های کوتاه با تعداد و وزن دانه کمتر هستند. بین عملکرد و اجزای عملکرد همبستگی خاصی مشاهده نشد. همبستگی میزان روغن دانه و نیز عملکرد روغن در شرایط تحت آبیاری با تنش مثبت و کاملا معنی دار بود. بالاترین مقادیر شاخص های میانگین هندسی(GMP)، تحمل تنش(STI)، میانگین بهره‎وری(MP)، و هارمونیک (Harm) در گونه های کلزا و خردل و کمترین شاخص های تحمل(TOL)، حساسیت تنش (SSI) و بالاترین شاخص پاسخ خشکی (DRI) در گونه شلغم روغنی قرار داشت. با توجه به همبستگی مثبت و معنی دار شاخص های GMP، STI، MP،Harm با عملکرد میزان روغن در محیط تحت تنش و آبیاری، این شاخص ها برای ارزیابی ارقام براسیکا مناسب تشخیص داده شدند. براساس این شاخص ها ارقام کلزای Parade، Opera، Amica و ارقام خردل هندیJ98/102/51/5،Landrace و Lethbridge انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.