مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE :

مقاله تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۲۰۷ تا ۲۱۳ منتشر شده است.
نام: تقویت ژرم پلاسم گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از ژنوم D و بررسی تنوع آللی با روش SDS-PAGE
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم نان
مقاله Triticum aestivum ژنوم D
مقاله تنوع آللی
مقاله SDS-PAGE

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت تقویت ژرم پلاسم گندم نان، کوچک ترین ژن رمزکننده پروتئین های ذخیره ای با وزن مولکولی بالا نوع y-type از ژنوم D بروش تولید گندم سینتتیک وارد گندم نان گردید. گندم تتراپلوئید رقم لنگدون جهت تلاقی با گندم دیپلوئید توشی انتخاب و پس از تلاقی بین آنها جنین های نارس حاصله از روش کشت بافت به محیط کشت غذایی باززایی B۵ انتقال داده شد. گیاهان هاپلوئید (ABD) پس از تیمار با محلول کلشیسین بصورت هاپلوئید مضاعف شده (هگزاپلوئید سینتتیک) وارد پروژه تلاقی شدند. در این تحقیق هگزاپلوئید سینتتیک حاصله با گندم های نان ارقام بکستر و سان ویل تلاقی داده و گیاهان F1 حاصله جهت تولید لاین های دابل هاپلوئید مورد استفاده قرار گرفتند. لاین های دابل هاپلوئید حاصله در ادامه با استفاده از روش الکتروفورز SDS-PAGE انگشت نگاری و تعیین فنوتیپی شده و نتایج حاصله لاین های دابل هاپلوئید را به ۱۷ گروه با ترکیب های متفاوتی از پروتئین های ذخیره ای با وزن مولکولی بالا که دارای ژن های کد کننده ( (Dx2.1, Dy12.4)t (۲.۱+۱۲.۴و فاقد آن می باشند تقسیم نمود. لازم بذکر است که پروتئین های ذخیره ای با وزن مولکولی پایین نیز انگشت نگاری گردیده است. این تحقیق می تواند گام موثری در ارزیابی و تعیین خواص کیفی آرد گندم با در نظر گرفتن ترکیب های متفاوت پروتئین های ذخیره ای آرد گندم باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.