مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای :

مقاله بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۶ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی پارامترهای سیستم تبادلی یونی بستر متحرک چند محفظه ای
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بستر ثابت
مقاله بستر متحرک
مقاله تبادل یونی
مقاله بازیابی اورانیم
مقاله چند محفظه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به طور کلی عملیات استخراج، تصفیه و تغلیظ اورانیم برای تهیه کیک زرد، به این ترتیب است که پس از خردایش و غربال کردن کانسنگ اورانیم، عملیات فروشویی بر روی آن انجام می شود که در نتیجه اورانیم وارد محلول فروشویی می گردد. استفاده از روش تبادل یونی برای استخراج اورانیم از محلول های فروشویی اسیدی، به عنوان روشی مناسب برای بازیابی تقریبا کامل اورانیم شناخته شده است. به عنوان یک قاعده کلی، فرآوری محلول فروشویی با مقدار اورانیم کم تر از (۵۰۰ppm)0/5 g/litاز طریق تبادل یونی ترجیح داده می شود. فرایند تبادل یونی اصولا به دو طریق- بستر ثابت و بستر متحرک- انجام می شود. بستر متحرک نسبت به بستر ثابت مزایای زیادی دارد که مهم ترین آن ها این است که در شرایط یکسان، به خاطر افزایش انتقال جرم، دارای راندمان بیش تری می باشد. در این کار تحقیقاتی از سیستم بستر متحرک چند محفظه ای با جریان مخالف استفاده شده است که به MCIX معروف است. در این کار پژوهشی، هم چنین تاثیر پارامترهای مختلف بر راندمان سیستم MCIX مورد بررسی قرار گرفته است. پس از انجام آزمایش های مختلف در سیستم ناپیوسته، مقدار بهینه pH محلول خوراک، ۵/۱ و زمان تماس بین رزین و محلول خوراک ۳ ساعت به دست آمد. در سیستم پیوسته نیز مقدار بهینه دبی، ۲۲lit/hrو زمان ماند بهینه برای ارتفاع ۱۸۰ سانتی متر ستون، حدود ۷ دقیقه تعیین گردید. در صورت وجود محدودیت برای ارتفاع از سیستم برگشتی برای بالا بردن راندمان استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.