بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی ۸۰۰ بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی ۸۰۰ بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی ۸۰۰ بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی ۸۰۰ بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دو سطح کنجاله کلزا و آنزیم های فیتاز و سافیزیم جی پی ۸۰۰ بر عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا کم گلوکوسینولات آزمایشی با استفاده از ۳۲۰ جوجه گوشتی در سن یک هفتگی با میانگین وزن ۱۱۱ گرم انجام شد. جوجه ها به دو گروه چهار دسته ای تقسیم و هر دسته در چهار قفس ۱۰ قطعه ای توزیع شدند. به ترتیب ۳۰ و ۴۵ درصد پروتئین کنجاله سویا جیره گروه یک و جیره گروه دو به وسیله کنجاله کلزا جایگزین شد. مقدار صفر واحد آنزیم، ۵۰۰ واحد آنزیم فیتاز، ۶۰۰ واحد آنزیم سافیزیم جی پی ۸۰۰ و ۵۰۰ واحد فیتاز + ۶۰۰ واحد سافیزیم جی پی ۸۰۰ به جیره چهار دسته از هر دو گروه اضافه شد. نتایج نشان داد اثر متقابل سطوح کنجاله کلزا و آنزیم ها بر ضریب تبدیل خوراک و افزایش وزن معنی دار بود. در سطح ۳۰ درصد جایگزینی پروتئین سویا با کنجاله کلزا بهترین ضریب (۱.۸) تبدیل متعلق به دسته بدون آنزیم بود. در سطح ۴۵ درصد جایگزینی ضریب تبدیل دسته بدون آنزیم (۲.۴۳) از دسته مخلوط آنزیمی (۲.۰۳) بیشتر بود. به طورکلی، دوره پایین ترین میزان افزایش وزن ( ۴۲.۳۰گرم) مربوط به تیمار ۴۵ درصد پروتئین از کنجاله کلزای بدون آنزیم بوده است. نتایج نشان داد که می توان از کنجاله کلزا برای تامین ۳۰ درصد پروتئین جیره استفاده نمود و در صورت افزودن آنزیم به جیره می توان پروتئین جیره را تا ۴۵ درصد با کنجاله کلزا تامین نمود.

کلید واژه: عملکرد، کنجاله کلزا، سافیزیم جی پی ۸۰۰، جوجه های گوشتی، فیتاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.