بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روند تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو (رقم خرمندی) در طول دوره انبارمانی در شرایط محیطی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

تعیین خواص فیزیکی محصولات کشاورزی به عنوان مبنایی برای طراحی و ساخت ماشین ها و تجهیزات انتقال، درجه بندی، فرآوری و انبارداری محصولات کشاورزی و دستیابی به محصولی با کیفیت بالا همیشه مورد توجه بوده است. در این مطالعه تغییرات خواص فیزیکی میوه خرمالو در طول دوره انبارداری مورد بررسی قرار گرفت. طول، عرض، ضخامت، وزن، قطر میانگین هندسی، قطر میانگین حسابی، قطر معادل، ضریب کرویت، ضریب رعنایی، مساحت رویه، حجم و ضریب اصطکاک ایستایی خواص فیزیکی بودند که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفتند. افزایش مدت زمان نگهداری، موجب کاهش طول میوه خرمالو از ۵۶.۰۱ به ۵۲.۵۷ میلی متر، عرض از ۵۴.۱۹ به ۵۰.۰۱ میلی متر، ضخامت از ۳۶.۷۲ به ۳۲.۴۸، قطر میانگین هندسی از ۴۸.۰۷ به ۴۴.۰۶ میلی متر، قطر میانگین حسابی از ۴۸.۹۵ به ۴۵.۰۶ میلی متر، قطر معادل از ۴۸.۷ به ۴۴.۷۵ میلی متر، ضریب کرویت از ۰.۸۵۹۰ به ۰.۸۳۸۳، ضریب رعنایی از ۰.۶۵۴۸ به ۰.۶۲۱۱، مساحت رویه از ۷۲.۹۹ به ۶۱.۴۱ سانتی متر مربع و حجم از ۵۹.۱۸ به ۴۵.۷۹ سانتی متر مکعب شد. با وجود درصد کاهش وزن در روز های سوم، پنجم، هفتم، نهم و یازدهم با مقادیر۴.۱۶ ، ۱.۵۳، ۱.۷۸، ۱.۱۹ و ۱.۸۴، اختلاف معنی داری در سطح ۵ درصد مشاهده نشد. همچنین ضریب اصطکاک ایستایی نیز در طول دوره انبارداری در تمام سطوح با اختلاف معنی داری افزایش یافت.

کلید واژه: خواص فیزیکی، دوره انبارداری، میوه خرمالو، ضریب اصطکاک ایستایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.