تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

ایران یکی از بزرگترین تولید کننده ها و صادر کننده های پسته در جهان است. در صورت نامساعد بودن شرایط انبار مانی، واکنش های نامطلوب باعث افت کیفیت محصول می گردد. این پژوهش، به منظور بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با اوزان مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی در مغز پسته رقم اکبری صورت گرفته است. به این منظور با استفاده از استیک اسید %۱ (v/v)، غلظت های ۰.۵، ۱ و %۱.۵ (w/v) کیتوزان با وزن مولکولی پایین و متوسط تهیه گردید و مغز پسته ها توسط آن محلول ها پوشش دهی شدند. جهت تهیه گروه کنترل، پوشش دهی با آب و محلول استیک اسید ۱% انجام شد. مغز پسته های پوشش داده شده در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی و شش ماه در دما و رطوبت نسبی اتاق (۲۵-۲۷oC و %۳۵-۴۵) نگهداری شدند. در دوره نگهداری، هر دو هفته یک بار اندازه گیری عدد پراکسید و عدد تیوباربیتوریک اسید صورت پذیرفت. نتایج نشان داد کیتوزان به طور معنی داری ‎(P<0.05)‎ سرعت واکنش های اکسایشی را در طول دوره نگهداری کاهش داد، اگر چه فعالیت ضداکسایشی کیتوزان با وزن مولکولی پایین بیشتر از فعالیت ضداکسایشی کیتوزان با وزن مولکولی متوسط بود؛ همچنین در هر دو وزن مولکولی کیتوزان، با افزایش غلظت، افزایش معنی داری ‎(P<0.05)‎‏‏ در اثر ضداکسایشی آنها مشاهده شد. عدد تیوباربیتوریک اسید مغز پسته ها، به دلیل عدم تشکیل ترکیبات ثانویه حاصل از واکنش های اکسایشی در این دوره زمانی، همواره صفر بود. بر اساس یافته های این پژوهش، کیتوزان با وزن مولکولی پایین، ماده مناسبی به عنوان پوشش خوراکی در پسته می باشد.

کلید واژه: پوشش کیتوزان، غلظت، فعالیت ضد اکسایشی، مغز پسته، وزن مولکولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.