مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم :

مقاله تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۸۵ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: تولید و بررسی ساختار کروموزومی و باروری ژنوتیپ های ثانویه تریتی پایرم
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله تریتی پایرم
مقاله ساختار کروموزومی
مقاله میوز
مقاله هیبرید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تریتی پایرم(۲n=6x=42; AABBEbEb) یک آلوهگزاپلوئید مصنوعی جدید است که از تلاقی گندم دوروم(۲n=4x=28; AABB) با گیاه تینوپایرم بسارابیکوم(۲n=2x=14; EbEb) و سپس دو برابر کردن کروموزوم های هیبرید حاصل به وجود آمده است. تریتی پایرم های ثانویه نیز به گیاهان حاصل از تلاقی گندم با تریتی پایرم در طی نسل های در حال تفرق، گفته می شود. در بررسی دورگ های حاصل از گیاهان زراعی با خویشاوندان وحشی، مطالعه ساختار کروموزومی و میزان باروری آنها بسیار مهم است. به همین منظور گندم نوید (AABBDD; 2n=6x=42) با تریتی پایرم تلاقی داده و نتاج F1 بدست آمد. از خودگشنی بذور F1، بذور نسل دوم (F2) ایجاد شده و تعداد کروموزوم آنها تعیین گردید. بوته های ۴۲ کروموزومی نسل F2 انتخاب و رفتار کروموزومی آنها طی میوز مورد مطالعه قرار گرفت. با وجود پایداری کروموزومی و باروری بالای والدین اولیه یعنی گندم نوید و تریتی پایرم، پایداری کروموزومی و باروری گیاهان نسل دوم پایین بود که دلیل این امر را می توان وجود یونی والنت ها و تری والنت به همراه بیوالنت ها در طی متافاز I میوز دانست که نشاندهنده عدم همولوژی ژنوم های Eb و D و همولوژی احتمالی ژنوم Eb با ژنوم های A یا B می باشد. نتایج بررسی میوزی در گیاهان نسل دوم نشان داد که امکان دستیابی به ترکیبات مختلف کروموزومی و ایجاد لاین های دارای کروموزوم های اضافی و یا جایگزینی در نتاج نسل های در حال تفرق وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.