مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان :

مقاله بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله جنگل ایران از صفحه ۳۷ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: بررسی های فلورستیک و جغرافیای گیاهی حوضه آبخیز تنگ بن بهبهان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جغرافیای گیاهی
مقاله عناصر رویشی
مقاله شکل زیستی
مقاله گیاهان اندمیک و نادر
مقاله حوضه تنگ بن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
حوضه آبخیز تنگ بن در شهرستان بهبهان و در جنوب شرقی استان خوزستان واقع است. این حوضه از نظر جغرافیای گیاهی در محدوده رویشی منطقه ایران تورانی (بخش جنگلی زاگرس) و منطقه رویشی سودانی جای دارد. قرار گرفتن این حوضه در محدوده گذر منطقه ایران تورانی به سودانی، آن را از نظر جغرافیای گیاهی در موقعیتی خاص قرار داده است. فلور و پوشش گیاهی این حوضه در سال های ۸۶-۱۳۸۵ بررسی شد. گونه های نادر و آندمیک این حوضه مشخص و اثرهای متقابل مناطق رویشی مذکور در آن بررسی شد. به طور کلی ۲۰۲ گونه از ۴۶ تیره گیاهی جمع آوری و شناسایی شد که از میان گونه های شناسایی شده ۱۶ گونه اندمیک و ۴ گونه نادر بودند. نتایج نشان داد ۷/۳۴ درصد عناصر شناسایی شده از عناصر رویشی ایران تورانی، ۶۱/۶ درصد از عناصر سودانی و ۷/۸ درصد نیز از عناصر مشترک ایران تورانی و سودانی بودند. با وجود فاصله بین محدوده مورد بررسی و منطقه رویشی مدیترانه ای، سهم عناصر مدیترانه ای از گونه های شناسایی شده ۵.۱ درصد بود. عناصر مشترک ایران تورانی و مدیترانه ای نیز ۳۵/۱۷ درصد عناصر شناسایی شده را به خود اختصاص دادند. بررسی شکل زیستی گونه ها نشان داد که با وجود تیپ های جنگلی در حوضه، فانروفیت ها ۹/۷ درصد شکل زیستی و تروفیت ها و کامفیت ها به ترتیب با ۵۸۹ و ۶.۰ درصد بیشترین و کمترین درصد شکل زیستی را دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.