مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه :

مقاله تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۳۵ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر رژیم های مختلف آبیاری بر چند ژنوتیپ ذرت: I. فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله فلورسانس کلروفیل
مقاله خصوصیات رشد
مقاله عملکرد دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قسمت اعظم ایران در قلمرو آب و هواهای خشک جهان قرار می گیرد. بنابراین با عنایت به محدودیت روز افزون منابع آب، کشاورزان می بایستی در آینده به تولید گیاهان زراعی از جمله ذرت (Zea mays L.) با آب آبیاری کمتری روی آورند، که این امر ممکن است منجر به افزایش وقوع تنش ها در گیاه شود. از این رو این تحقیق با هدف بررسی تاثیر شرایط مختلف رطوبتی بر فلورسانس کلروفیل، خصوصیات رشد و عملکرد دانه ذرت و ارزیابی امکان بکارگیری نسبت Fv/Fm به عنوان معیاری برای تعیین زمان آبیاری در شرایط مزرعه در سال زراعی ۱۳۸۵ با استفاده از آزمایش کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان اجرا شد. وضعیت آبیاری به عنوان فاکتور اصلی بود که در آن فاصله آبیاری ها بر اساس میلی متر تبخیر تجمعی از طشت تبخیر کلاس A و در چهار سطحI۱ (آبیاری پس از ۸۵-۷۰-۸۵)،I۲ (۱۱۰-۷۰-۱۱۰)، (۱۳۵-۹۵-۱۳۵) I۳ و I۴ ۱۶۰-۹۵-۱۶۰) میلی متر به ترتیب در سه مرحله کاشت – انتقال، انتقال – خمیری شدن دانه و خمیری شدن دانه تا رسیدگی فیزیولوژیکی) و چهار هیبرید ذرت به عنوان فاکتور فرعی شامل سینگل کراس های(V1) 704 ،(V2) 700 ،(V3) 500 و تری وی کراس (V4) 647 بود. از نظر پارامترهای فلورسانس کلروفیل (F0،Fm وFv/Fm ) در مرحله ۱۰ برگی گیاهان بجز در مورد F0 که بین هیبریدهای ذرت اختلاف معنی دار در سطح ۱% وجود داشت و همچنین در مرحله ظهور گل آذین نر نیز بجز در مورد پارامتر Fv/Fm که در آن بین سطوح آبیاری اختلاف معنی دار وجود داشت و در مورد پارامتر Fm که بین هیبریدها اختلاف معنی دار در سطح ۵% درصد وجود داشت، در سایر موارد اختلاف معنی داری مشاهده نشد. شاخص سطح برگ و ارتفاع گیاهان هم روند با کم شدن آب مصرفی کاهش یافت. سطح I۴ آبیاری کمترین عملکرد دانه (۷۶۷۰ کیلوگرم در هکتار) را در مقایسه با سایر سطوح آبیاری داشت و در بین هیبریدها نیز هیبرید سینگل کراس ۷۰۰ بالاترین عملکرد دانه (۱۱۲۲۰ کیلوگرم در هکتار) را به خود اختصاص داد. در این آزمایش همزمان با افزایش میزان محدودیت رطوبتی، کاهش در سطح فتوسنتز کننده از طریق کاهش میزان سطح برگ نقش مهمتری نسبت به کارایی فتوسیستم II، در عملکرد مورد انتظار داشت. همچنین با توجه به نزدیک بودن نسبت Fv/Fm در رژیم های مختلف آبیاری و نیز پراکندگی داده های به دست آمده که متاثر از شرایط محیطی است، به نظر نمی رسد که تحت چنین شرایطی این عامل معیار مناسبی برای تعیین زمان آبیاری در شرایط مزرعه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.