مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران :

مقاله اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۸ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: اختلالات عضلانی و استخوانی شغلی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات عضلانی استخوانی شغلی
مقاله پرستاران شاغل
مقاله مطالعه توصیفی مقطعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اختلالات عضلانی استخوانی شغلی به عنوان یکی از مشکلات اصلی سلامتی در بین پرسنل خدمات بهداشتی و درمانی و یکی از عوامل مهم ناتوانی در حرفه پرستاری است. هدف این مطالعه تعیین فراوانی اختلالات عضلانی و استخوانی در کادر پرستاری بیمارستان های آموزشی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی، جامعه پژوهش شامل کلیه گروه پرستاری بوده است که حداقل به مدت یک سال قبل از انجام تحقیق در بخش فعلی به طور رسمی و یا طرحی در بیمارستان های آموزشی علوم پزشکی ایران مشغول به کار بودند. روش نمونه گیری به صورت چند مرحله ای و حجم نمونه ۶۱۵ نفر بود. داده ها از طریق پرسشنامه خود ایفا جمع آوری شد.
یافته ها: نتایج به دست آمده نشان داد که بیشترین درصد اختلال عضلانی و استخوانی پرستاران مربوط به یک یا هر دو زانو (۶۴۲ درصد)، ۵۵۶ درصد گردن، ۵۳۷ درصد در قسمت فوقانی پشت، ۵۴۱ درصد در قسمت تحتانی پشت، ۴۴۶ درصد در یک یا هر دو مچ و انگشتان پا، ۴۰۵ درصد در یک یا هر دو مفصل ران بوده است.
نتایج آنالیز رگرسیون لجستیک در خصوص اختلالات عضلانی و استخوانی در کادر پرستاری که دارای اختلال بودند در مقایسه با گروهی که دچار اختلال نبودند نشان داد شاخص توده بدنی، سابقه اختلالات عضلانی استخوانی قبل از یک سال گذشته، کمک به بلند شدن بیمار در هر شیفت رابطه معنی دار آماری با اختلالات عضلانی و استخوانی دارند (PV<0.05).
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که پرستاران به دلیل موقعیت شغلی خود در معرض اختلالات گوناگونی قرار می گیرند. نکته مهم در مورد اختلالات شغلی این است که با اقدامات مفید و موثر قابل پیشگیری و تعدیل می باشند و با شناسایی این اختلالات در هر رده شغلی از کادر پرستاری می توان آموزش های مناسب با آن گروه را ارایه داد. متخصصین بهداشتی می توانند با انجام برنامه های آموزشی در مورد سه سطح پیشگیری اقدامات لازم را انجام دهند تا پرستاران بتوانند از حداکثر توانایی های خود به بهترین نحو استفاده کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.