مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود :

مقاله وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: وضعیت سلامت پرستاران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وضعیت بهداشتی
مقاله فرسودگی شغلی
مقاله بیمارستان
مقاله پرستار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سلامتی یکی از حقوق اساسی هر انسان است. در هر سازمان بهداشتی عمده ارایه کنندگان خدمات سلامت پرستاران می باشند. از این رو پرستاران نقش ویژه ای در ارتقا سلامت جامعه دارند. اما پرستاران خود به دلیل مواجهه با عوامل مختلف تنش زای شغلی، در معرض کاهش سطح سلامتی می باشند. مطالعه حاضر با هدف بررسی وضعیت سلامت پرستاران و ارتباط آن با عوامل شغلی و فردی آن ها صورت گرفته است.
روش بررسی: پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی است که بر روی کلیه پرستاران واجد شرایط بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، اجرا شده است. در این مطالعه از پرسشنامه مشخصات فردی و شغلی و ترجمه فارسی ابزار بررسی وضعیت سلامت فرم کوتاه ۳۶ برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است. پس از انتخاب نمونه ها، شرکت کنندگان با استفاده از روش خود اجرا به پرسشنامه ها پاسخ دادند. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات استخراج از روش های آماری توصیفی و استنباطی استفاده شد.
یافته ها: از ۱۵۸ پرستار شرکت کننده در این مطالعه، ۷۵۸ درصد مونث و ۲۴۲ درصد مذکر با میانگین سنی ۳۲۴۸±۸۳۱ سال بودند. دامنه نمرات کسب شده برای ابعاد مختلف وضعیت سلامت از ۳۸۲۰±۲۵۲۶ برای دردهای بدنی تا ۷۱۹۴±۲۴۳۸ برای عملکرد جسمی متغیر بوده است. بین سن، وضعیت استخدامی، شیفت کاری، بخش بالینی و سنوات خدمت در حرفه پرستای با ابعاد مختلف وضعیت سلامت رابطه معنی دار آماری بدست آمد. از نظر جنس، وضعیت تاهل و میزان تحصیلات با ابعاد مختلف وضعیت سلامت رابطه معنی دار آماری وجود نداشت.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که پرستاران بیش از آنچه انتظار می رود از مشکل دردهای بدنی در مقایسه با سایر ابعاد وضعیت سلامت شکایت دارند. بنابراین توجه به وضعیت سلامت پرستاران به ویژه دردهای بدنی که از شیوع بالایی برخوردار است با در نظر گرفتن ارتباطی که بین متغیرهای شغلی و فردی با وضعیت سلامت پرستاران وجود دارد برای ارتقا سلامت آنان ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.