تنوع ژنتیکی و همبستگی بین صفات مختلف در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (.Phaseolus vulgaris L) در شرایط آبیاری معمولی و محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی و همبستگی بین صفات مختلف در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (.Phaseolus vulgaris L) در شرایط آبیاری معمولی و محدود دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی و همبستگی بین صفات مختلف در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (.Phaseolus vulgaris L) در شرایط آبیاری معمولی و محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی و همبستگی بین صفات مختلف در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (.Phaseolus vulgaris L) در شرایط آبیاری معمولی و محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی و همبستگی بین صفات مختلف در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (.Phaseolus vulgaris L) در شرایط آبیاری معمولی و محدود :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۵

به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه بین عملکرد و برخی صفات مورفولوژیکی، تعداد ۶۴۸ نمونه لوبیای معمولی از کلکسیون حبوبات بانک ژن دانشکده کشاورزی، در قالب طرح مقدماتی آگمنت بدون تکرار، مشتمل بر ۱۳ بلوک در دو شرایط آبیاری معمولی و آبیاری محدود در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در کرج، در سال ۱۳۸۸ مورد بررسی قرار گرفت. صفات مورد بررسی در این آزمایش شامل تعداد روز تا ۵۰% گل دهی، روز تا رسیدگی کامل، طول دوره پرشدن غلاف، تعداد بذر در غلاف، وزن صددانه و عملکرد در هکتار بود. میانگین، انحراف معیار، دامنه تغییرات و ضریب تنوع فنوتیپی برای هر صفت در هر دو شرایط، محاسبه و تنوع زیادی برای هر صفت مشاهده شد. مقادیر ضریب همبستگی ساده بین صفات مختلف در دو شرایط آبیاری نشان داد که عملکرد کل با صفات مورد بررسی همبستگی معنی داری دارد، بنابراین از آن ها می توان در برنامه های به نژادی به منظور افزایش عملکرد بهره جست. نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های اصلی بر اساس چرخش وریمکس نشان داد که در شرایط آبیاری معمولی و محدود سه مولفه اصلی به ترتیب ۷۲.۵۷% و ۷۳.۳۷% از تغییرات کل داده ها را توجیه کردند. برای تعیین دوری و نزدیکی ژنوتیپ ها و همچنین گروه بندی آن ها بر مبنای صفات مورد بررسی، تجزیه خوشه ای با روش UPGMA و با استفاده از مربع فاصله اقلیدسی انجام شد که در نتیجه ژنوتیپ ها در هشت کلاستر مجزا گروه بندی شدند.

کلید واژه: لوبیای معمولی، تنوع ژنتیکی، تجزیه به عامل ها، تجزیه کلاستر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.