مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک :

مقاله کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانش و تندرستی از صفحه ۳۴ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: کاهش عوامل خطر انعقادی، اکسیداتیو، آپولیپوپروتئین و پیشرفت آترواسکلروز تحت تاثیر مصرف سرکه سیب در خرگوش های هایپرکلسترولمیک
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرکه سیب
مقاله آترواسکلروز
مقاله عامل خطر
مقاله مالون دی آلوئید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سرکه سیب یک ترکیب آنتی اکسیدان است و دارای مصارف دارویی زیادی می باشد. در این مطالعه اثرات سرکه سیب بر تعدادی از عوامل خطر بیوشیمیایی و پیشرفت آترواسکلروز در خرگوش های هایپرکلسترولمیک بررسی شده است.
مواد و روش ها: ۳۲ خرگوش نر نیوزیلندی به طور تصادفی به ۴ گروه تقسیم بندی شدند: گروه رژیم معمولی، گروه رژیم پرکلسترول (۱% کلسترول)، گروه رژیم پرکلسترول (۱% کلسترول) و ml 5 سرکه سیب، گروه رژیم پرکلسترول (۱% کلسترول) و ۱۰ml سرکه سیب. فاکتورهای ( MDAمالون دی آلدئید)، oxLDL(LDL اکسید شده)، فیبرینوژن، فاکتور هفت (VII) و آپولیپوپروتئین های A و (ApoA, ApoB) B، قبل از مداخله و در انتهای دوره (۲ ماه) اندازه گیری شدند. در انتهای مطالعه، تشکیل رگه چربی در آئورت با استفاده از متد چکانوف در همه گروه ها تعیین و بررسی شد.
نتایج: مصرف هر دو دوز سرکه سیب موجب کاهش معنادار در سطح فاکتورهای فیبرینوژن، oxLDL، MDA، ApoB/ApoA،ApoB نسبت به گروه رژیم پرکلسترول شدند (P<0.05) ولی تاثیری بر ApoA نداشتند (P>0.05). همچنین مصرف سرکه سیب به میزان زیادی موجب کاهش ضایعه در دیواره آئورت نسبت به گروه پرکلسترول شد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه پیشنهاد کننده تاثیر حمایتی مصرف سرکه سیب (به عنوان یک آنتی اکسیدان) بر روی برخی از عوامل خطر آترواسکلروز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.