مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری :

مقاله اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۸۱ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر و کارآیی آنها بر عملکرد بذر چغندر بذری
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بذر چغندرقند
مقاله نیتروژن
مقاله فسفر
مقاله عملکرد بذر
مقاله کارآیی زراعی
مقاله کارآیی فیزیولوژیک
مقاله کارآیی بازیافت ظاهری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش با هدف بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر روی عملکرد بذر و انواع کارآیی مصرف عناصر غذایی در بذر پلی ژرم ۷۲۳۳ چغندرقند طی سه سال (۸۰-۱۳۷۸) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل (آلاروق) اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل با دو عامل نیتروژن شامل چهار مقدار صفر (شاهد)، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار از منبع اوره و فسفر شامل سه سطح صفر (شاهد)، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم فسفر در هکتار از منبع سوپرفسفات تریپل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار به مورد اجرا گذاشته شد. هر کرت آزمایشی از هشت ردیف کاشت با فواصل ۶۵سانتی متر به طول ۱۰ متر تشکیل شد. سه گروه کارآیی عناصر غذایی شامل کارآیی زراعی، کارآیی فیزیولوژیک و کارآیی بازیافت ظاهری برآورد و در نهایت کارآیی مصرف نیتروژن و فسفر محاسبه شد. نتایج آزمایش نشان داد که مصرف نیتروژن و فسفر تاثیر معنی داری روی عملکرد خام و عملکرد بذر قابل فروش نداشت. این در حالی بود که نیتروژن در سطح احتمال یک درصد تاثیر معنی داری روی عملکرد بذر استاندارد قادر به جوانه زنی گذاشت، به نحوی که سطوح شاهد تا ۲۰۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار، عملکرد بذر استاندارد قادر به جوانه زنی مشابهی از لحاظ آماری داشته و افزایش مصرف نیتروژن تا سطح ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار، با کاهش معنی دار عملکرد بذر همراه شد. در مقایسه با نیتروژن، مصرف فسفر نیز گرچه از کارآیی فیزیولوژیک بالاتر (به طور متوسط ۲۶۹/۱ کیلوگرم بر کیلوگرم) برخوردار بود اما به واسطه پایین بودن کارآیی بازیافت ظاهری (۹/۱۲ درصد) در مجموع، مصرف هر کیلوگرم فسفر به طور متوسط حدود ۳۶۵/۰، ۵۹۰/۰ و ۴۶۰/۰کیلوگرم به ترتیب بر عملکرد خام، بذر قابل فروش و بذر استاندارد قادر به جوانه زنی افزود. کارآیی فیزیولوژیک فسفر (۲۶۹/۱ کیلوگرم بر کیلوگرم) در مقایسه با نیتروژن (۲۲۵/۰کیلوگرم بر کیلوگرم) بیشتر بود. این در حالی بود که کارآیی بازیافت ظاهری نیتروژن (به طور متوسط ۳/۷۷ درصد) حدود شش برابر فسفر (۹/۱۲) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.