اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانس گل میخک (Eugenia cairyophillata) بارگذاری شده بر نانو ذرات آهن روی شاخص های آنزیمی و بافت شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اسانس گل میخک، نانو ذرات آهن، قزل آلای رنگین کمان، آمینوترانسفرازها، بیهوشی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.