بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نانوذرات نقره بر زمان ماندگاری زعفران ایرانی با استفاده از پوشش های بسته بندی نانو SNP 103.3 بر خواص میکروبی و رهایش ذرات نانو به محصول نهائی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: زعفران، ذرات نانو، بار میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.