اثر شدت های مختلف چرای گوسفند بر شایستگی مراتع استپی (مطالعه موردی: مراتع استپی ساوه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شدت های مختلف چرای گوسفند بر شایستگی مراتع استپی (مطالعه موردی: مراتع استپی ساوه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شدت های مختلف چرای گوسفند بر شایستگی مراتع استپی (مطالعه موردی: مراتع استپی ساوه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شدت های مختلف چرای گوسفند بر شایستگی مراتع استپی (مطالعه موردی: مراتع استپی ساوه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شدت های مختلف چرای گوسفند بر شایستگی مراتع استپی (مطالعه موردی: مراتع استپی ساوه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه اثر شدت های مختلف چرا بر شایستگی مراتع استپی ساوه با استفاده از روش فائو، بررسی شد. سه مدل تولید علوفه، منابع آب و حساسیت به فرسایش اجزای مدل اصلی نهایی را تشکیل می دهند. طبق نتایج مدل شایستگی حساسیت به فرسایش، مراتع مورد مطالعه در کلاس شایستگی S2 (به جزء در مناطق شیبدار) قرار گرفته است. در مدل منابع آب، مرتع نعمتی (با شدت چرای متوسط) و مرتع شیرعلی بگلو (شدت چرای زیاد) در کلاس شایستگی S1 و مرتع چگنه (شدت چرای نسبتا زیاد) در کلاس شایستگی S2 قرار گرفت. نتایج مدل تولید نشان می دهد که چرای مفرط و حضور گیاهان غیر خوشخوراک و تولید کم در مرتع شیرعلی بگلو باعث شده شایستگی تولید این مرتع در کلاس S3 واقع شود و همین عامل بر شایستگی نهایی این مرتع تاثیر گذاشته به طوری که شایستگی نهایی مرتع در کلاس S3 واقع شود. در مرتع چگنه هر سه عامل مورد مطالعه بر شایستگی مرتع تاثیر یکسانی دارند با این حال فاصله زیاد برخی از نقاط مرتع از تنها منبع آب باعث شایستگی کم این قسمت از مرتع شد. در مرتع نعمتی نیز محدودیتی از لحاظ منابع آب و تولید علوفه وجود نداشت (کلاس شایستگی S1)، حساسیت به فرسایش سازندهای مرتع باعث شد تا در مدل نهایی شایستگی، مرتع در کلاس شایستگی S2 قرار گیرد. به طور کلی مقدار تولید علوفه و حساسیت به فرسایش تاثیر عمده ای بر شایستگی مراتع استپی ساوه داشته است و بهره برداری از مراتع بر اساس ظرفیت چرا و آمادگی مرتع می تواند در افزایش شایستگی مراتع استپی برای چرای گوسفند موثر باشد.

کلید واژه: شایستگی مرتع، شدت چرا، مراتع استپی، ساوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.