فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس های خالص و تجاری شوید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس های خالص و تجاری شوید دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس های خالص و تجاری شوید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس های خالص و تجاری شوید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس های خالص و تجاری شوید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: علیرغم اینکه برخی از روغن های اسانسی دارای اندکی اثر سمی حاد هستند، استفاده از روغن های اسانسی در بسیاری از کشورها تحت کنترل نیست. شوید یکی از گیاهانی است که مصرف عمومی داشته و روغن اسانسی آن نیز در دسترس عموم قرار دارد. در این مطالعه فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی و ضدتیروسینازی اسانس شوید که از گیاهان بومی و ارزشمند ایران می باشد، مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: خواص بیولوژیک اسانس شوید در دو شکل خالص و تجاری آن بررسی شد. فعالیت های کلاتینگ یون فروس، رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیون، بازدارندگی تیروسینازی و فلاونوئید کل اسانس خالص شوید تازه و شوید تجاری مورد آزمایش قرار گرفت.نتایج: ۷.۸ میکروگرم EDTA، فعالیتی معادل فعالیت ۲ میکروگرم اسانس خالص را داشت. اسانس ها دارای قدرت رادیکال زدایی سوپراکساید هستند. ۵۰ درصد غلظت کلاتینگ یون فروس، فعالیت ضدتیروسینازی و رادیکال زدایی سوپراکسایدآنیونی اسانس خالص شوید به ترتیب ۱.۳، ۴، ۱ میکروگرم و همان عوامل در اسانس تجاری برابر ۱۷۱.۶، ۵۸۹ و ۱۳۲ میکروگرم بود. فعالیت ضدتیروسینازی ۶.۴ میکروگرم اسانس خالص شوید تقریبا معادل فعالیت ضدتیروسینازی ۱۰۰۰ میکروگرم اسانس تجاری شوید بود.نتیجه گیری: شوید دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و ربایش رادیکال های آزاد است. این اسانس همچنین دارای فعالیت کلاته کردن آهن و خاصیت از بین بردن رادیکال سوپراکسید بوده و در پیشگیری از تشکیل محصولات سمی واکنش گر موثر است. شوید قابلیت خوبی برای بررسی کاربرد آن در صنایع غذا و دارو دارد.

کلید واژه: شوید، ضدتیروسیناز، ترکیبات فروس، شلاته کننده های آهن، سوپراکسیدها، ربایش رادیکال آزاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.