طراحی بهینه سیستم تصفیه آلودگی آب های زیرزمینی با استفاده از ترکیب تکنولوژی های احیای بیولوژیکی و پمپاژ تصفیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی بهینه سیستم تصفیه آلودگی آب های زیرزمینی با استفاده از ترکیب تکنولوژی های احیای بیولوژیکی و پمپاژ تصفیه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی بهینه سیستم تصفیه آلودگی آب های زیرزمینی با استفاده از ترکیب تکنولوژی های احیای بیولوژیکی و پمپاژ تصفیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی بهینه سیستم تصفیه آلودگی آب های زیرزمینی با استفاده از ترکیب تکنولوژی های احیای بیولوژیکی و پمپاژ تصفیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی بهینه سیستم تصفیه آلودگی آب های زیرزمینی با استفاده از ترکیب تکنولوژی های احیای بیولوژیکی و پمپاژ تصفیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع آب ایران

تعداد صفحات :۱۷

مسائل مربوط به طراحی بهینه احیای آبهای زیرزمینی بسیار پیچیده، غیرخطی و از نظر محاسباتی پرهزینه هستند. روش های فراکاوشی مختلفی برای طراحی بهینه این مسائل مورد استفاده قرار گرفته که نتایج مناسبی را به همراه داشته است، اما اکثر آنها از نظر زمان اجرای محاسبات بسیار پرهزینه بوده اند. در این تحقیق برای اولین بار از الگوریتم جامعه مورچگان برای حل مسائل تصفیه آلودگی آبهای زیرزمینی استفاده شده است و کارایی آن با الگوریتم ترکیبی نورد شبیه سازی شده و الگوریتم ژنتیک مقایسه شده است. در مساله موردی بررسی شده محل چاه ها و مقادیر تزریق و تخلیه از این نقاط، به عنوان متغیرهای تصمیم در نظر گرفته شده اند و شبیه سازی جریان کمی و کیفی آبهای زیرزمینی با استفاده از نرم افزار BIOPLUMEII انجام یافته است. با توجه به خصوصیات الگوریتم مورچه ها، با گسسته سازی مقادیر دبی های پمپاژ و تخلیه تعداد فراخوانی شبیه ساز به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می کند. خطای ناشی از گسسته سازی متغیرهای تصمیم در حدود ۱.۸ درصد است و این در شرایطی است که کاهش زمان محاسبات و تعداد فراخوانی شبیه ساز در حدود ۵۶ درصد است. با پیچیده تر شدن مشخصات آبخوان و گسترش ابعاد مساله، کاهش زمان ناشی از این رویکرد اهمیت بیشتری خواهد داشت.

کلید واژه: آبهای زیرزمینی، هاله آلودگی، احیای بیولوژیکی، الگوریتم جامعه مورچه ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.