مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶ :

مقاله بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۶۰ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمارستان
مقاله نیروی انسانی
مقاله نفر به تخت
مقاله سرانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیمارستان به عنوان یکی از سازمان های اصلی ارایه خدمات بهداشتی درمانی، یکی از عمده ترین عوامل رشد هزینه ها است. این مطالعه به منظور بررسی و شناخت وضعیت نیروی انسانی شاغل در بیمارستان های کشور انجام گرفت. هدف ما بدست آوردن اطلاعاتی بود که مبنای سیاستگذاری و تصمیم گیری و تخصیص منابع مبتنی بر شواهد قرار گیرند و آنها را تا حدودی به واقعیت نزدیک نمایند.
روش بررسی: این پژوهش از نوع مطالعه تجزیه و تحلیل سیاستگذاری سلامت بود که در سال ۱۳۸۷ در ۱۳۹ بیمارستان کشور انجام شد. از نظر تعداد تخت، بیمارستان ها به ۴ دسته تقسیم شدند (الف – بیمارستان های زیر ۵۰ تخت، ب– بیمارستان های ۵۱ تا ۱۵۰ تخت، ج – بیمارستان های ۱۵۱ تا ۳۰۰ تخت، د – بیمارستان های بالای ۳۰۰ تخت). برای جمع آوری داده ها از جداول جامع گردآوری اطلاعات بیمارستان که به صورت تحت وب، طراحی شده بود استفاده گردید.
یافته ها: بیمارستان های مورد پژوهش دارای ۲۳۶۷۴ تخت فعال و ۴۸۲۳۸ نفر پرسنل بودند. سرانه نفر به تخت ۲۰۴ بود که این نسبت در بیمارستان های آموزشی (۲۰۹) بیشتر از بیمارستان های درمانی (۱۹) بود و در مناطق محروم (۲۱۷) اندکی بیشتر از مناطق برخوردار (۲۰۲) بود. از نظر تحصیلات %۴۸۴ فوق دیپلم و کمتر، %۴۰ لیسانس و بقیه بالاتر از لیسانس بودند. گروه پرستاری و مامایی با %۴۸۱ بیشترین گروه پرسنلی را تشکیل می داد. ولی تراکم کارکنان حوزه پشتیبانی از سایر بخش ها بالاتر بود (%۲۹۱). نسبت کادر درمانی به کل کارکنـــان در بیمارستـــان های آموزشی (%۷۱۱) بیشتر از بیمارستان های درمانی (%۷۰۴) و در بیمارستان های مناطق برخوردار (%۷۱۲) بیشتر از بیمارستان های مناطق محروم (%۶۸۷) بود. میانگین ضریب اشغال تخت کل بیمارستان ها %۵۷۸ بود که کمترین میزان مربوط به بیمارستان های زیر ۵۰ تخت (%۳۱۴) بود.
نتیجه گیری: تراکم بالای پرسنل در واحد پشتیبانی بیمارستان ها مؤید تاثیر منفی این حجم نیرو بر تولید خدمت در این بیمارستان ها می باشد. با وجود افزایش نسبت کادر درمانی به کل کارکنان، نسبت گروه پزشکی با افزایش تخت های بیمارستانی کاهش می یابد که مطلوب نیست. بیمارستان های بزرگ از نظر اشغال تخت وضعیت بهتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.