مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش :

مقاله بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیض از صفحه ۲۶۱ تا ۲۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسیدکربن بر عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز خرگوش
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افت شنوایی ناشی از صدا
مقاله مو نو کسیدکربن
مقاله پاسخ شنیداری ساقه مغز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: افت شنوایی ناشی از صدا یکی از مهمترین بیماری های ناشی از کار در جهان است و برخی از آلاینده های موجود در هوا می توانند این افت را تقویت نمایند. با توجه به اینکه در بسیاری از تماس های شغلی و زیست محیطی، مواجهه توام با صدا و مونوکسیدکربن وجود دارد، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر مواجهه همزمان با صدا و مونوکسید کربن بر سیستم شنوایی خرگوش از طریق بررسی عملکرد پاسخ شنیداری ساقه مغز حیوان انجام شد.
مواد و روش ها: مطالعه به روش تجربی بر روی ۲۴ سر خرگوش سفید نر بالغ در ۴ گروه انجام گرفت. گروه ها شامل گروه کنترل، گروه در معرض صدا، گروه در معرض توام صدا و مونوکسید کربن و گروه در معرض مونوکسید کربن بودند. در کلیه گروه ها، امواج حاصل از پتانسیل برانگیخته ساقه مغز با محرک کلیک و تون برست در سه مقطع زمانی: قبل از مواجهه، یک ساعت پس از آخرین مواجهه و ۱۴ روز پس از آخرین مواجهه ثبت گردید و نتایج با استفاده از آزمون های آنالیز واریانس و t زوجی تجزیه و تحلیل گردید.
نتایج: متوسط زمان تاخیر تشکیل موج پنجم برای گروهی که در مواجهه توام با صدا و مونوکسیدکربن بودند، یک ساعت پس از آخرین مواجهه در فرکانس های ۱، ۲، ۴ و ۸ کیلوهرتز به ترتیب برابر با ۵۴۳±۰۰۸، ۵۵۰±۰۰۷ ، ۵۷۱±۰۰۷ و ۵۷۵±۰۰۷ میلی ثانیه بود که این مقادیر از مقادیر مشابه در سایر گروه ها بیشتر بود (P<0.01).
نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد مواجهه توام با مونوکسیدکربن و صدا در فرکانس های ۴-۱ کیلو هرتز می تواند افت شنوایی ناشی از صدا را تقویت نماید و لذا پیش بینی می شود در محیط های کاری پر سر و صدا، حضور مونواکسیدکربن بتواند احتمال افت شنوایی ناشی از صدا را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.