بررسی امکان برآورد مکانی تعداد در هکتار و متوسط قطر درختان جنگل با استفاده از آنالیز زمین (مطالعه موردی: سری ۱ طرح جنگل داری دکتر بهرام نیا، گرگان، ایران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی امکان برآورد مکانی تعداد در هکتار و متوسط قطر درختان جنگل با استفاده از آنالیز زمین (مطالعه موردی: سری ۱ طرح جنگل داری دکتر بهرام نیا، گرگان، ایران) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی امکان برآورد مکانی تعداد در هکتار و متوسط قطر درختان جنگل با استفاده از آنالیز زمین (مطالعه موردی: سری ۱ طرح جنگل داری دکتر بهرام نیا، گرگان، ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی امکان برآورد مکانی تعداد در هکتار و متوسط قطر درختان جنگل با استفاده از آنالیز زمین (مطالعه موردی: سری ۱ طرح جنگل داری دکتر بهرام نیا، گرگان، ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی امکان برآورد مکانی تعداد در هکتار و متوسط قطر درختان جنگل با استفاده از آنالیز زمین (مطالعه موردی: سری ۱ طرح جنگل داری دکتر بهرام نیا، گرگان، ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۲

امکان پیش بینی مشخصه های کمی جنگل بدون اندازه گیری زمینی از ایده های نوین بیومتری جنگل به شمار می رود. این مطالعه به منظور بررسی امکان تعیین پراکنش مکانی دو مشخصه مهم کمی جنگل (تعداد در هکتار و متوسط قطر) با استفاده از آنالیز زمین و مدل های رگرسیون خطی در سری ۱ جنگل دکتر بهرام نیا (شصت کلاته) در استان گلستان انجام شده است. مدل رقومی ارتفاع با اندازه پیکسل ۱۰×۱۰ متر از طریق درون یابی منحنی های میزان ۱۰ متری نقشه های با مقیاس ۱:۲۵۰۰۰ تهیه گردید. نقشه خصوصیات اولیه (شیب، جهت شیب، ارتفاع از سطح دریا، انحنای مسطح، انحنای پروفیلی، رلیف سایه و انحنای مماسی) و ثانویه توپوگرافی (شاخص رطوبت و پتانسیل سالانه تابش خورشید) با استفاده از مدل رقومی زمین به دست آمد. داده های به دست آمده از آماربرداری زمینی طرح تجدید نظر جنگل داری سری ۱ (۴۲۹ قطعه نمونه) نیز به عنوان داده های اصلی خصوصیات کمی جنگل مورد استفاده قرارگرفت. اطلاعات نقشه های خصوصیات توپوگرافی در محل قطعات نمونه استخراج گردید. سپس رابطه بین مشخصه های کمی جنگل و خصوصیات توپوگرافی با استفاده از رگرسیون خطی چندمتغیره و روش گام به گام مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و به صورت مدل درآمد. مدل های به دست آمده با استفاده از نقاط تست مدل (۸۵ قطعه نمونه) اعتبار سنجی شدند. ضریب تبیین اصلاح شده و ریشه میانگین مربع خطا برای نشان دادن درجه تخمین مناسب مدل ها محاسبه گردیدند. نتایج نشان داد که ارتفاع از سطح دریا، پتانسیل سالانه تابش خورشید، شیب و جهت شیب خصوصیات مهم زمین هستند که نقش تعیین کننده ای در پراکنش مکانی خصوصیات جنگل دارند. نتایج همچنین نشان داد که بین ۴۷-۴۰ درصد از تغییرات خصوصیات جنگل می تواند به وسیله این مدل های خطی تبیین شوند. این مدل ها می توانند با استفاده از مدل رقومی زمین و بدون اندازه گیری یا نمونه برداری، برای برآورد خصوصیات کمی جنگل های مجاور که دارای شرایط مشابهی هستند (نوع مدیریت و مورفولوژی) مورد استفاده قرار گیرند. در نهایت استفاده از آنالیز زمین برای شناخت اولیه خصوصیات کمی جنگل مورد تاکید قرار گرفت.

کلید واژه: خصوصیات توپوگرافی، آنالیز زمین، مدل رقومی زمین، رگرسیون، مدل برآورد مکانی، جنگل دکتر بهرام نیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.