بررسی رفتار تغییر شکلی سرپانتینیت های آمیزه افیولیتی بافت (استان کرمان) و تاثیر آن در توانایی لرزه خیزی منطقه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار تغییر شکلی سرپانتینیت های آمیزه افیولیتی بافت (استان کرمان) و تاثیر آن در توانایی لرزه خیزی منطقه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار تغییر شکلی سرپانتینیت های آمیزه افیولیتی بافت (استان کرمان) و تاثیر آن در توانایی لرزه خیزی منطقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار تغییر شکلی سرپانتینیت های آمیزه افیولیتی بافت (استان کرمان) و تاثیر آن در توانایی لرزه خیزی منطقه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار تغییر شکلی سرپانتینیت های آمیزه افیولیتی بافت (استان کرمان) و تاثیر آن در توانایی لرزه خیزی منطقه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :۲۰

مجموعه افیولیتی بافت در امتداد دو گسل بزرگ بافت و شهر بابک در جنوب استان کرمان قرار گرفته و در حال حاضر به صورت یک آمیزه رنگین دیده می شود که خمیره آن سرپانتینیت است. مطالعات پتروفابریکی انجام شده بر روی سرپانتینیت های این منطقه، نشان می دهد که آنها از نظر تشکیل، یک تاریخ ۵ مرحله ای را از زمان تشکیل تا جایگیری در وضعیت فعلی پشت سر گذاشته اند که به ترتیب عبارتند از: سرپانتینیتی شدن درجای پریدوتیت های اولیه در کف اقیانوس، تغییر شکل پلاستیک در رخساره شیست سبز که احتمالا به دلیل فرورانش پوسته اقیانوسی نائین – بافت صورت گرفته، آغاز صعود دیاپیریک سرپانتینیت ها با شرایط رژیم تغییر شکل پلاستیک، قرار گرفتن در شرایط رژیم تغییر شکل پلاستیک – شکنا و در نهایت، تحمل تغییر شکل شکنا و جایگیری در نزدیکی سطح زمین. تجزیه های الکترون میکروپروب سرپانتین های حاصله نشان می دهد که ترکیب محلول های سازنده سرپانتین در هر مرحله، متفاوت است. عناصر سازگار مانند نیکل، کروم و یا منیزیم در هر مرحله تفاوت واضحی دارند، اما عناصر ناسازگار مانند سدیم و یا پتاسیم تفاوت چندانی نشان نمی دهند. این سنگ ها در مقابل استرس های وارده، سه رفتار متفاوت را از خود نشان داده اند که شامل مکانیزم های تغییر شکل نوع پلاستیک، پلاستیک – شکنا و شکنا است که دو مورد اولی با زمین لرزه های کوچک و یا بدون ایجاد هیچ لرزه ای همراه هستند، در حالی که تغییر شکل نوع سوم باعث ایجاد زلزله های کوچک تا بزرگ می شود. تمامی شواهد ساختاری حاصل از تغییر شکل های مذکور در همه مقیاس ها قابل تشخیص است. ساختارهای پلاستیک فراگیر موجود در سرپانتینیت های آمیزه رنگین منطقه بافت، موجب گردیده که در این منطقه، حرکت در طول گسل های بزرگ بافت و شهر بابک تا حدود زیادی مستهلک شده و با زلزله های بزرگ همراه نباشد. این توجیه با آمار زلزله های این منطقه نیز تایید می گردد. با توجه به تحقیقات فوق، می توان پیش بینی نمود که احتمالا در آینده نیز وارد آمدن استرس به این سرپانتینیت ها، نباید با زلزله های بزرگی همراه باشد.

کلید واژه: آمیزه افیولیتی بافت، تغییر شکل پلاستیک، سرپانتینیت، لرزه خیزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.