مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران :

مقاله کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۳۷ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: کاندیدیازیس دهانی در بیماران آلوده به ویروس نقص سیستم ایمنی (HIV) در ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاندیدیازیس دهانی
مقاله HIV
مقاله گونه های کاندیدا
مقاله برفک دهان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کاندیدیازیس دهانی رایج ترین عفونت قارچی در مبتلایان ویروس HIV می باشد. هدف از این مطالعه ارزیابی شیوع کاندیدیازیس دهانی و تعیین عوامل عفونت و ارزیابی فاکتورهای خطر این بیماری در بیماران آلوده به ویروس HIV در ایران است.
روش بررسی: در این مطالعه ۱۵۰ بیمار مبتلا به ویروس HIV در بیمارستان امام خمینی تهران بررسی شدند. نمونه های دهانی بیمارن در محیط های قارچی کشت داده شد و مورد تشخیص قرار گرفت. میزان لنفوسیت TCD۴+ اندازه گیری شد و براین اساس بیماران دسته بندی گردیدند. همچنین بیماران از نظر فاکتورهای خطر کاندیدیازیس دهانی بررسی شدند.
یافته ها: ۸۸ نفر (%۵۹) از بیماران مورد مطالعه به کاندیدیازیس دهانی مبتلا بودند و در مجموع حفرات دهانی ۱۱۶ بیمار (%۷۷۲) با گونه های مخمری کلونیزه شده بود. بیشترین گونه های جداشده، کاندیدا آلبینکس از (%۵۰) ۱۰۳ نمونه و کاندیدا گلابراتا از (%۲۲) ۴۵ نمونه بالینی بوده است. شایع ترین علایم بالینی عفونت، برفک دهانی در (%۳۸) ۵۷ بیمار، التهاب گوشه لب در (%۲۰) ۳۰ و کاندیدیازیس اریتماتوز در هفت (%۴۷) بیمار، بوده است. تفاوت معنی داری از نظر تعداد سلول های (p=0.01) TCD۴+، جنس (p=0.02)، سابقه درمان ضد قارچی (p=0.001)، اعتیاد تزریقی (p=0.03) و مصرف سیگار (p=0.02) در بین بیماران در وقوع کاندیدیازیس دهانی مشاهده گردید.
نتیجه گیری: کاندیدیازیس دهانی در مبتلایان به HIV در ایران از شیوع قابل توجهی برخوردار است و کاندیدا آلبیکنس و کاندیدا گلابراتا اصلی ترین عوامل ایجاد عفونت هستند. تعداد سلول های TCD۴+، سابقه درمان ضدقارچی، جنس، دخانیات و اعتیاد تزریقی از مهم ترین فاکتورهای مرتبط با بیماری است. افزایش سن و دندان مصنوعی فاکتورهای خطر کلونیزاسیون بدون علامت گونه های مخمری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.