مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس  (CinnoVexTM) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس  (CinnoVexTM) در ایران دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس  (CinnoVexTM) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس  (CinnoVexTM) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس  (CinnoVexTM) در ایران :

مقاله گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس (CinnoVexTM) در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی از صفحه ۳۰ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: گزارشی از بیماران مبتلا به اسکلروز متعدد تحت درمان با سینووکس (CinnoVexTM) در ایران
این مقاله دارای ۳۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله بتا- اینترفرون
مقاله سینووکس
مقاله مطالعه سینا
مقاله اسکلروز متعدد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات اخیر حاکی از شیوع بالای بیماری اسکلروز متعدد (MS) در ایران است. اینترفرون ها به عنوان خط اول درمان در MS کاربرد دارند. در ایران با دستیابی به فن آوری تولید بتا- اینترفرون ها، سینووکس CinnoVexTM تولید شده است. در این مطالعه (Postmarketing study) اثربخشی و عوارض سینووکس در مطالعه ای کشوری با نام “مطالعه سینا” بررسی شده است.
روش بررسی: این مطالعه در سال های ۱۳۸۶-۸۷ در شهرهای تهران، اصفهان، مشهد، تبریز و شیراز اجرا شد. مبتلایان به MS عودکننده- بهبود یابنده، با سن ۱۶ تا ۵۰ سال و Expanded Disability Status Scale (EDSS) کمتر از چهار با تشخیص متخصص مغز و اعصاب، سینووکس (۳۰g, weekly IM) دریافت کردند.
EDSS، عوارض جانبی، و حملات در چهار ویزیت سه ماهه ارزیابی شد.
یافته ها: مجموعا ۱۰۵۰ بیمار وارد مطالعه شدند که در ۶۳۷ بیمار (%۶۰) پرسشنامه ها به صورت صحیح تکمیل گردید. میانگین سنی ۳۰۷±۸۶ سال و ۵۱۴ نفر (%۸۲) مونث بودند. بررسی تغییرات EDSS طی یک سال، کاهش معنی دار در سه ماهه آخر را نشان داد (p<0.05). عوارض مصرف دارو در سه ماه اول، دوم، سوم و چهارم به ترتیب در %۴۷، %۵۰، %۶۱ و %۶۱۴ بیماران مشاهده شد (p>0.05) و عوارض شدید مانند افکار خودکشی (%۰)، اکیموز محل تزریق (%۱۲)،‌ تشنج (%۱۲)، و سنکوپ (%۳۷۵) در درصد بسیار کمی از موارد مشاهده شد. فراوانی حملات بیماری به ترتیب %۱۳۴، %۱۵۷، %۱۶۹ و %۲۴ بود (p=0.001).
نتیجه گیری: سینووکس باعث جلوگیری از پیشرفت ناتوانی MS می گردد. همچنین، با مصرف سینووکس عوارض شناخته شده در استفاده از اینترفرون ها مشاهده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.